deukanin nin gnagarmüsli 20 kg i korthet:


  • Smaklig müslimat
  • För marsvin, dvärgkaniner och kaniner
  • Optimal tillförsel av alla näringsämnen

deukanin nin gnagarmüsli 20 kg

Specialfoder för marsvin, dvärgkaniner och kaniner.

deuka The nin gnagarmüsli är en högkvalitativ müsliblandning för alla kaniner, dvärgkaniner och marsvin.WAHL Det innehåller ett särskilt urval av delvis smälta komponenter som garanterar en optimal tillförsel av alla näringsämnen som dina djur behöver. Vegetabiliska fetter av hög kvalitet ger den speciella pälsglansen.

Med en hög vitaminisering uppfyller det också marsvinens behov på ett speciellt sätt. deuka nin gnagarmüsli är särskilt lämplig som foder för förberedelser för utställningar, som foder under särskilda stressfaser eller för att förbättra konventionella foderransoner. Dess smakrikedom och goda acceptans gör det till ett optimalt foder för dina djur.

Innehåll:

20 kg

Utfodringsrekommendation:

För att komplettera foderransonerna bör dina djur ha tillgång till hö av bästa kvalitet.

Ingredienser:

Råprotein 15,00 %, råfiber 12,50 %, råfett 5,00 %, kalcium 0,80 %, fosfor 0,45 %, natrium 0,20 %.

Tillsatser (per kg):

Vitamin A 12 000 IE, vitamin D3 1 000 IE, vitamin E 120 mg, vitamin C 1 000 mg.

Sammansättning:

13,5 % majs (extruderad), 13,1 % korn (i flingor), 9,8 % sojaextraktionsmjöl, ångkrossat (1), 9,4 % majs (i flingor), 8,3 % grönt lusernmjöl, 7,8 % frukt- (äpple) pressrester.., 7,0 % korn, 6,3 % ärter (i flingor), 5,3 % vetekli, 5,0 % havre, 4,1 % solrosfrön, 1,9 % havrekli, 1,9 % sockerrörsmelass, 1,9 % johannesbröd, krossat, 1,3 % mjölktistelolja, 1,2 % kalciumkarbonat, 0,6 % natriumklorid, 0,5 % dikalciumfosfat, 0,4 % palmfett, 0,4 % monokalciumfosfat, 0,1 % morotsrester

1: Tillverkad av genetiskt modifierade sojabönor.

Tillverkare "deuka"

Deuka-foder kan nu också köpas online i Österrike till låga priser

I vår Deuka-butik hittar du populära och beprövade Deuka-foder för fjäderfä, gnagare och hästar till förmånliga Priser. Vi skickar alla Deuka-foder till Sverige inom 3-4 Dagar. Deuka-flöden förbättras tillsammans med våra Kunder. Denna strävan efter hög kvalitet leder till hållbara Utfodringsframgångar. Därför har deuka rätt att erbjuda produkter som är:

  • på bästa sätt täcka djurens näringsbehov
  • säkerställa en ständigt hög kvalitet
  • åtföljas av utfodringsråd som är skräddarsydda för den enskilda kundens behov
  • är tillgängliga till ett rimligt marknadspris

Deuka fjäderfäfoder - beprövat i generationer

Om ett Deuka fjäderfäfoder innehåller termen "all-Mash" i sortbeteckningen är sorten ett Helfoder. Recepten för fullfoder är sammansatta på ett sådant sätt att de kan förse djuren med alla nödvändiga näringsämnen och aktiva substanser när de utfodras Ensamma. En kompletterande utfodring med T.Ex. spannmål eller brödrester är inte nödvändig och rekommenderas Inte.

Deukanin - Mat för den "vinnande" gnagaren

Rätt mat för gnagare vid rätt tidpunkt - kaninens prestanda och hälsa bestäms på ett avgörande sätt av maten och Utfodringen. Deukanin-programmet står för en balanserad och naturlig kost för dina Kaniner. Alla fodertyper är optimalt anpassade till näringsbehovet i de olika prestations- och livsfaserna genom ett noggrant urval av Råvaror.

Deukavallo - naturligt bra hästfoder

I över 40 år har Deuka tagit hand om din hästs Välbefinnande. Incitamentet ligger i att producera hästfoder enligt de högsta Kvalitetsstandarderna. I detta syfte står Deukavallo i ständig kontakt med universitetens och veterinärhögskolornas institut för Djurfoder. Foder efter din hästs behov! Individuella situationer kräver individuella Lösningar. Oavsett om det är en fritids-, sport- eller avelshäst, en hoppfull yngling eller en erfaren Senior: Deukavallo erbjuder rätt foder för varje häst!

Typ av foder: Fullfoder
Ursprung: Tyskland
Struktur: pelleterad
Djurart: Kanin, Marsvin

2 från 2 omdömen

4.5 från 5 Stjärnor


50%

50%

0%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


2 december 2019 15:43

Gut

Gut

10 januari 2021 19:57

Céréales lapins nains

Attention les colis sont arrivés séparés pas à la bonne adresse et les cartons ouverts