Leimüller Solrosfrön svarta 1 kg i korthet:


  • För kornätande vilda fåglar
  • Även välsmakande för ekorrar och små gnagare.
  • Utmärkt energileverantör på vintern
  • Värdefullt under uppfödningsfasen
  • Rik på vitaminer, mineraler och spårämnen

Leimüller Svarta solrosfrön

Svarta solrosfrön är en hälsosam och näringsrik energilösning för alla kornätande vilda fåglar. Perfekt för att mata finkar, mesar, sparvar och vilda djur, t.ex. ekorrar, året runt!

Leimüller Solrosfrön svart är ett populärt enkelfoder för kornätare, de har en stark, kort näbb. Jämfört med randiga solrosfrön har de svarta fröna en högre oljehalt och är något mindre i storlek. På grund av den ökade mängden hälsosamma omättade fettsyror är de en utmärkt energikälla under den kalla årstiden. Under våren och sommaren hjälper de energirika fröna också till att föda upp fågelungar.

Solrosfrön innehåller också viktiga ingredienser som essentiella aminosyror, järn, koppar, fluor och viktiga vitaminer (B-vitaminer, A- och E-vitaminer). Dessutom bidrar kalcium, magnesium, karoten och andra mineraler och spårämnen till att solrosfrön är mycket hälsosamma.

Det högkvalitativa enkelfoderet tillverkas omsorgsfullt i den traditionella kvarnen Leimüller i Österrike. Genom strikt kvalitetskontroll och flera noggranna rengöringar i produktionsanläggningarna får produkten den kvalitet som krävs för att följa med de vilda fåglarna friska och stärkta under hela året.

En överblick:

  • För kornätande vilda fåglar
  • t.ex. mesar, finkar, guldfinkar, mesar, tjäderfinkar, sparvar, nötväckor, sparvar och siskor.
  • Även välsmakande för ekorrar och små gnagare.
  • Utmärkt energileverantör på vintern
  • Värdefullt under uppfödningsfasen
  • Hög halt av omättade fettsyror
  • Rik på vitaminer, mineraler och spårämnen

Ragweed kontrolleras:

Extra renad livsmedelskvalitet används ibland i foderblandningarna (t.ex. linfrö, solrosfrön skalade, havregryn, solrosfrön randiga). Andra kritiska produkter (t.ex. gul hirs) kontrolleras hos leverantören och väljs ut med hjälp av särskilda rengöringsmetoder (färgsortering).

Ingredienser:

27,7 % råprotein, 45,2 % oljor och fetter, 3,6 % råfiber, 3,8 % råaska.

Förvaring:

Förvara det raka fodret så hygieniskt som möjligt på ett torrt, mörkt och svalt ställe. Skydda från direkt solljus.

Tillverkare "Leimüller"

Högkvalitativt foder för husdjur, lantbrukets djur och vilda djur från Österrike

EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i vår egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna Används. Många års erfarenhet av foderproduktion garanterar att djurfodret är perfekt anpassat till Djuret.

Högsta foderkvalitet genom strikta kvalitetskontroller och urval av råvaror

De högkvalitativa foderblandningarna från Leimüller bygger på ett strikt urval av Råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kvalitetskontroller garanterar en ständigt hög Foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda rengöringssteg som är anpassade till respektive Råvara.

Säker foder - garanterat GMO-fri!

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade Råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från lokala Jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år.

"Vi har gjort vårt namn troget sedan 1609. EVIT står för noggrant utvalda Råvaror. Kvalitetsfoder produceras genom flera rengöringar och skonsam Bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och kvalitetskontroller leder till framgång för ditt Husdjur."
Typ av foder: Rakt flöde
Ursprung: Österrike
Struktur: fullkorn
Djurart: Chinchilla, Ekorre, Fågel, Hamster, Kanin, Marsvin, Mus, Papegoja, Vildfågel, kanariefågel

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.