Oregastrol-akut Elektrolyttillskott för kalvar 6x20 ml i korthet:


OREGASTROL ACUTE PASTE 6x20 ml - För optimalt stöd för matsmältningskanalen

Oregastrol Acute Paste 6x20 ml är ett elektrolytrikt kompletterande foder för kalvar som kan administreras för att förhindra matsmältningsstörningar. Speciellt i eller efter diarré bidrar den till regenerering och stabilisering av vatten- och elektrolytbalansen och stöder matsmältningskanalen.

Detta diettilläggsmatning möjliggör vatten- och elektrolytbalansstabilisering och erbjuder stöd för fysiologisk matsmältning. Det är särskilt användbart för förebyggande, under eller efter matsmältningsstörningar, såsom diarré. pastan stöder med vätska, energi och elektrolytförluster och är rik på natrium och kalium.

Dessutom innehåller Oregastrol Acute Paste något tillgängliga kolhydrater och aptitretande oreganoolja, som erbjuder ytterligare hälsofördelar. Pastan är lätt att dosera och administrera tack vare den portionerade applikatorn. Det är därför särskilt lämpligt för jordbrukare och husdjursägare som effektivt vill hjälpa sina kalvar med matsmältningsstörningar.

Översikt:

  • Diet kompletterande foder för kalvar för att stabilisera vatten- och elektrolytbalansen
  • För att stödja fysiologisk matsmältning
  • Hjälpsam för förebyggande, under eller efter matsmältningsstörningar
  • Stöd med vätska, energi och elektrolytförluster
  • Rik på natrium och kalium
  • Innehåller något tillgängliga kolhydrater
  • Innehåller aptitretande oreganoolja
  • Lätt att dosera och administrera med portionerad applikator

Tekniska data:

  • Innehåll: 6x20 ml
  • Matningsrekommendation: Vid de första tecknen på matsmältningsstörningar, mata 20 ml (en injektor).

leveransomfång:

1x Oregastrol Acute Pasta 6x20 ml

faq

Hur används Oregastrol Acute?
Matningsrekommendationen är: matning 20 ml (en injektor) vid de första tecknen på matsmältningsstörningar.

Vilka är fördelarna med den akuta pastan i Oregastrol för kalvar?
Pasta stöder med flytande, energi- och elektrolytförluster, är rik på natrium och kalium, innehåller lättillgängliga kolhydrater och aptitretande oreganoolja. Det bidrar till att stabilisera vatten- och elektrolytbalansen och stödja fysiologisk matsmältning.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.