Naturligt ekologiskt foder från regionen - kvalitetsfoder från Österrike

Vårt ekologiska foder består av råvaror av högsta kvalitet från Salzburg och Oberösterreich. I årtionden har de välkända tillverkarna Göweil och Leimüller producerat ekologiskt premiumfoder som garanterar en optimal näringstillförsel till djuren tack vare sina högkvalitativa ingredienser och en artanpassad sammansättning av foderkomponenterna. Det ekologiska fodret från premiummärkena Göweil och Leimüller står för utvalt premiumfoder som produceras i regionen, ansvarsfull hantering av råvaror och stärkande av det regionala jordbruket. Det ekologiska fodret av märkena Göweil och Leimüller har i årtionden visat sig fungera väl inom jordbruket och den privata djurhållningen och är garanterat fritt från genetiskt modifierade tillsatser.

Vårt ekologiska foder är certifierat enligt Bio-Austria. Därför kan vårt foder också användas av ekologiska jordbruk i Österrike och Tyskland. Du kan hitta de aktuella certifikaten direkt i EU:s ekologiska databas.

Fördelar med ekologiskt foder:

 • Högkvalitativa råvaror från rent ekologisk produktion
   
 • Naturliga ingredienser - rent naturligt vitamininnehåll
   
 • Inga syntetiska tillsatser (syntetiska vitaminer, lock- och smakämnen, konserveringsmedel)
   
 • Kött och fisk kommer uteslutande från friska djur från kontrollerad livsmedelsproduktion
   
 • Naturlig hållbarhet och garanterat GMO-fri
   
 • Stärker det regionala jordbruket
   
 • Certifierad enligt standarden"Bio Austria Futter".

Vårt ekologiska foder i en översikt:På Agrarzone hittar du ett stort urvalWAHL av Ekologiskt foder för olika djur, t.ex. nötkreatur, grisar, höns eller populära husdjur. Foderkomponenterna i vårt ekologiska foder är noggrant utvalda och anpassade till respektive djurart. På så sätt kan du vara säker på att ditt djur endast får väl smältbart ekologiskt foder och att det får optimal tillgång till viktiga näringsämnen som vitaminer, proteiner och spårämnen.
 

Information om tillverkaren:

Göweil Mühle - BIO-Mischfutterwerk und BIO-Mühle

Göweil producerar högkvalitativt ekologiskt foderblandning och är känt för sitt högkvalitativa premiumfoder.

Foder av premiumvarumärket Göweil produceras enligt de senaste rönen och strikta riktlinjer. Det ekologiska fodret produceras i Oberösterreich i den egna fabriken enligt standarden "Bio Austria Futter" (riktlinjer från Bio Verband Österreich). Med Göweil djurfoder kan du och ditt husdjur alltid vara säkra på att ni inte lämnar utfodringen åt slumpen.

 • Högkvalitativt foder enligt de senaste rönen och strikta riktlinjer.
 • Decennier av erfarenhet sedan 1952
 • Ekologiskt premiumfoder som är certifierat enligt standarden "Bio Austria Futter".

Varumärket Leimüller står sedan 1609 för "Naturrein mit Verantwortung"

Högsta foderkvalitet genom stränga kvalitetskontroller och råvaror frånWAHL - naturligtvis garanterat GMO-fritt!

Leimüller är ett traditionellt familjeföretag och står sedan 1609 för högkvalitativt och hållbart foder. Kvarnen Leimüller garanterar högsta kvalitet, i enlighet med mottoet "Naturrein mit Verantwortung". Foder från EVIT Leimüller tillverkas med omsorg i deras egen produktionsanläggning, som kontrolleras och där endast de bästa ingredienserna används. Många års erfarenhet av fodertillverkning garanterar ett foder för sällskapsdjur som är perfekt anpassat till djuret.

Leimüller:s högkvalitativa foderblandningar bygger på ett strikt urvalWAHL av råvaror.

Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kontrollorgan garanterar en permanent hög foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda reningssteg som är anpassade till respektive råvara. Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från inhemska jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike kommer uteslutande från erfarna partners som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med i många år.

Frakt av ekologiskt foder - Köp hälsosamt ekologiskt foder online och få det bekvämt levererat:

Vi skickar vårt ekologiska foder i hela Europa i miljövänliga och rivningsbeständiga papperspåsar som packas i robusta dubbelväggiga fraktkartonger. Våra korta leveranstider hjälper dig att alltid ha tillräckligt med färska livsmedel i lager och du får de ekologiska livsmedlen bekvämt hemifrån.

Dina fördelar i Agrarzone-butiken:

Fria returer : Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera skickade varor inom 30 dagar. Kunden ansvarar dock för kostnaderna för returen med expeditionsavdelningen.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.