Hästtillbehör och ridutrustning

Ridkläder kan vara ett uttalande. Låt dig inspireras av våra erbjudanden och upptäck artiklar i sofistikerade och eleganta färger och högkvalitativa material. Andningsbara, slitstarka tyger som fortfarande ser bra ut efter upprepade tvättar.

Här hittar du allt du behöver för att vara topputrustad i sadeln. Förutom fantastiska tillbehör som piskor, sporrar och reflexer hittar du också ridkläder för vardagsbruk som fotkängor, chaps, ridhjälmar och mycket mer i vår kategori för ryttare.

Hästar och ridutrustning

Här hittar du ett brett utbud av hästtillbehör och ridutrustning i olika storlekar, former och utföranden för alla discipliner - så att du kan samordna utseendet från tältband till brynjor.
Från damasker, halster och hästfiltar till ridhjälmar, byxor, sadlar och hästar, vi har massor av kvalitetstillverkade ridsportartiklar som erbjuds till bra priser.

Köp hästfoder av exklusiva märken

Till de dagliga behoven i stallet hör också ett bra urval av hästfoder, tilläggsfoder, godis och snacks. Om du själv uppskattar en god och krispig müsli på morgonen bör du ge din häst något liknande. Våra specialfoderblandningar från Siglhorse och Leimüller bär i alla fall detta namn och är anpassade till många olika näringsbehov. Det bästa stället att köpa alla typer av hästfoder är här på Schnauzerl - professionell rådgivning och låga priser ingår!

Ordning och hygien i stallet och på betet.

För att du ska kunna förvara alla dina saker på ett bra och tydligt sätt kan du köpa olika förvaringsmöjligheter till ett rimligt pris. Oavsett om det gäller turnering, stall eller fritid. Våra väskor, sadelhållare eller sadelskåp garanterar en ren och ordnad förvaring. På så sätt håller du alltid ordning i din sadelkammare och din utrustning håller länge.

För ridstallet och hagen erbjuder vi också en mängd olika tillbehör. Med betesgrindar och insektsbekämpningsmedel har du allt under kontroll.

Om du är en fyndjägare kan du besöka oss regelbundet på schnauzerl.com eller på vår Facebook-sida. Vi har alltid nya erbjudanden, men också bra tävlingar där du kan fylla på sadelkammaren eller komplettera hästens garderob till särskilt bra priser.