Hulling för stängsel för betesmarker

  • Gör det möjligt att snabbt rulla ihop och avveckla stegen.
  • Sparar tid med mobila staketssystem
  • Högre antal stegar kan rullas upp samtidigt på ett rullstativ.

Vad är ett betesstängsel?

Rullar är cylindriska anordningar som lämpar sig för att linda eller avveckla linor, trådar, band osv.

För att förvara eller transportera ditt ledarmaterial på ett säkert sätt kan du rulla ihop trådar, rep, tejp eller tråd till en rulle eller tråddispenser.

Särskilt för mobila stängselanläggningar sparar rullar värdefull tid vid uppställning och nedmontering. De bidrar därför i hög grad till att underlätta arbetet.

På grund av diametern kan upp till fyra ledarmaterial fästas på ett rullstativ samtidigt. Det innebär att du inte behöver linda varje rad på en egen rulle för flera staket.

Med 3 frågor om lämplig användning av rullen.

1. Vilken rulle kan användas för vilket ledarmaterial?

I princip kan alla rullar användas för strängar, rep och tejp för stängsel. Men om du vill demontera ett fast staket bör du använda trådrullar som är särskilt utformade för detta ändamål.

2. Hur många meter ledarmaterial ryms på en rulle?

Hur många meter ledande material som ryms på en rulle beror på rullens storlek men också på bredden och tjockleken på det ledande materialet.

Extra färdiga rullar har den största kapaciteten. Här kan du t.ex. rulla upp ca 1200 m tejp, 1000 m rep eller 2000 m tråd.

Mindre modeller med en diameter på 180 cm kan däremot rymma ca 200 m tejp, 200 m rep eller 400-500 m tråd.

3. Hur man rullar upp ledarmaterialet på en rulle.

Stegen rullas ihop för hand. På extensiva betesmarker kan man spara tid och framför allt kraft genom att använda redskapsrullar. Den högpresterande växellådan med 3-faldig transmission gör att stegen kan rullas upp tre gånger mer material med ett varv.

Vilka tillbehör är användbara med en rulle?

Snabbare lindning med lindningsadapter: Borrtillbehöret gör det ännu snabbare att demontera stängsel för betesmarker. Detta innebär att ledarmaterialet inte behöver rullas upp för hand.

Dina förmåner i Agrarzone-butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med eftersändning ska dock bäras av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta varan trots allt inte är rätt för dig kan du returnera produkten till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange några skäl. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller lagstadgade säkerhetsnormer: All vår jordbruksutrustning är laglig. Alla elektrifierade produkter, t.ex. stängsel eller nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.

Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten är det färre fel och du behöver mindre underhållsarbete. Om du räknar på flera år sparar du pengar.