Isolator för strängar/linor

  • Optimalt motstånd mot tunga belastningar
  • Isolerar el på ett tillförlitligt sätt i alla väderförhållanden
  • Kan beställas i stora mängder

Vad är isolatorer för strängar/linor?

Isolatorer för strängar och rep är isolatorer som används för strängar eller rep som ledarmaterial. Som isolatorer förhindrar de att elektrisk spänning går förlorad i staketet och att den oönskat avges till marken.

De slitstarka isolatorerna av strängar och rep klarar alla väderförhållanden. Även i snö och vind klarar de tunga belastningar på bästa sätt och isolerar el på ett tillförlitligt sätt.

Isolatorer för strängar och linor finns tillgängliga i stora mängder. På så sätt slipper du besväret med att beställa om och kan sätta upp ditt stängsel snabbt.

Med 3 frågor om rätt isolator för tråd/kabel

1. Vill du sätta upp ditt betesstängsel särskilt snabbt?

Den mest tidsbesparande varianten av sträng- och repisolatorer är spikisolatorer. Dessa slås helt enkelt in i betesstolpen med en spik. På så sätt kan trådar och linor snabbt dras in.

2. Värderar du fast förankring och stabilitet?

Tråd- och repisolatorer med trätråd förankrar sig särskilt bra i trästolpar och bidrar därmed till staketets totala stabilitet.  Modeller med dubbla skruvar på toppen och botten av strängen/linans isolator håller ledarmaterialet särskilt stabilt på den önskade höjden. Isolatorer för strängar och linor med polykarbonatfästen är extremt tåliga mot brott och håller ännu längre.

3. Du vill integrera ytterligare betesdjur?

Modeller med utdragbar "pin" kan enkelt integreras i befintliga stängselanläggningar när som helst. Strängen eller repet kan helt enkelt sättas in och fästas på plats med dessa isolatorer.

Dina förmåner i Agrarzone-butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returer med eftersändning ska dock bäras av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta varan trots allt inte är rätt för dig kan du returnera produkten till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange några skäl. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller lagstadgade säkerhetsnormer: All vår jordbruksutrustning är laglig. Alla elektrifierade produkter, t.ex. stängsel eller nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.

Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten är det färre fel och du behöver mindre underhållsarbete. Om du räknar på flera år sparar du pengar.