Stigbygelstolpe

  • Stigbygeln ger en stark ingång i marken
  • Långvarigt tack vare glasfiberförstärkning
  • Lämplig för alla vanliga band, strängar och linor
  • Ingen rost tack vare den galvaniserade spiken

Vad är en stigbygel?

En stigbygel är en stängselstolpe som har en stigbygel direkt ovanför markspiken så att du kan kliva in i den.

Du placerar helt enkelt foten i stigbygeln och trycker sedan nedåt.

Till skillnad från konventionella plastpålar med en enda slitbana kan den här stigbygeln inte brytas av om du vill sparka ner påpålen i marken med kraft.

En stigbygel är därför mindre benägen att drabbas av defekter, och eftersom stigbygeln placeras direkt över spiken går mindre kraft förlorad när du sparkar in den.

I vilka situationer är en stigbygel lämplig för mig?

Du använder din Betesmarkstängsel mobil: Stigbygelstolparna är tillverkade av plast och därför mycket lätta. Tack vare en förstärkning med glasfiber är de ändå motståndskraftiga och ger dig en lång livslängd.

Marken i din hage är hård: med en stigbygel kan du använda mycket kraft utan att behöva oroa dig för att delar ska gå av. Därför är en stolpe med stigbygel perfekt för hårdare mark.

Du använder bara ditt betesstängsel under de varmare månaderna: stigbyglar är perfekta för användning från vår till höst. En stigbygelstolpe är inte lämplig som ett permanent staket som måste stå kvar under vintern och stå emot extrema väderförhållanden.

Dessa tillbehör är användbara med en stigbygel?

Koppling för betesstängsel: Med en koppling hänger du ihop olika ledarmaterial, t.ex. band, strängar, rep eller trådar.

Jordförbindelse för betesmarkstängsel: Varje betesstängsel måste vara ordentligt jordat med jordstänger, jordkablar och annan utrustning.

Isolatorer för betesstängsel: Isolatorer skiljer ledarmaterialet från stolpen och ser till att det inte uppstår något spänningsläckage.

Betesmarkstängsel Ledarmaterial: Beroende på vilken typ av staket du har finns det olika ledarmaterial som finns tillgängliga i form av band, strängar, rep och trådar.

Hulling för betesstängsel: Om du använder rep, band eller strängar som ledningsmaterial och använder ditt stängsel mobilt, är en stängselrulle för att rulla upp dessa material perfekt för dig.

Dina förmåner i Agrarzone butiken

Fria returer: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta produkten trots allt inte är den rätta för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller lagstadgade säkerhetsnormer: All vår jordbruksutrustning är laglig. Alla elektrifierade produkter, t.ex. stängsel eller nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.

Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten finns det färre defekter och du behöver mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar.