Ekologiskt grisfoder´och ekologiskt smågrisfoder - premiumfoder från Österrike

Ett högkvalitativt grisfoder är särskilt viktigt för en sund och framgångsrik grisuppfödning. Oavsett om det är fråga om tamgrisar, slaktsvin eller grisuppfödning

uppfyller vårt ekologiska grisfoder de höga kraven på grisutfodring på ekologiska gårdar.

Vårt artanpassade och balanserade ekologiska grisfoder utvecklades av foderexperten Göweil och har använts med framgång i många år av jordbrukare, grisuppfödare och privata grisuppfödare. På grund av fodrets höga kvalitet, som garanteras avhögkvalitativa råvaror och strikta kontroller, är det ekologiska grisfodret mycket populärt och lämpar sig för utfodring på ekologiska grisgårdar.

Vårt grisfoder innehåller alla viktiga näringsämnen och är perfekt anpassat till grisarnas behov. Man använder råvaror av hög kvalitet från regionen, vilket ger korta transportsträckor och stärker det regionala jordbruket. Det konventionella grisfodret, liksom gödningsfodret och smågrisfodret, är garanterat GMO-fritt.

Ekologiskt grisfoder i korthet:

  • Fullfoder för grisar och smågrisar
  • Kan utfodras torrt, som pellets eller i form av massa.
  • Certifierad för ekologiska gårdar
  • Garanterat GMO-fri
  • Stärker det regionala jordbruket
  • Noggrant rengjord flera gånger
  • Miljövänlig förpackning i rivfast säck

Information om producenten - Göweil BIO Mühle

Göweil producerar ekologiskt grisfoder av hög kvalitet och är känt för sitt högkvalitativa premiumfoder.

Grisfodret från premiummärket Göweil produceras enligt de senaste rönen och strikta riktlinjer. Det ekologiska fodret produceras i Oberösterreich i vår egen kvarn enligt standarden "Bio Austria Futter" (riktlinjer från Österrikes ekologiska förening). Med Göweil djurfoder kan du och dina djur alltid vara säkra på att du inte lämnar utfodringen åt slumpen.

  • Högkvalitativt foder enligt de senaste rönen och strikta riktlinjer.
  • Decennier av erfarenhet sedan 1952
  • Ekologiskt premiumfoder som är certifierat enligt standarden "Bio Austria Futter".

Hälsosamt ekologiskt grisfoder från regional odling - För livskraftiga och glada grisar

Det finns inget universellt grisfoder. Smågrisar, avelsgrisar och slaktsvin ställer olika krav på grisfoder. På Agrarzone hittar du ett välbalanserat ekologiskt grisfoder för varje gris, som du kan använda för att stärka din gris och därmed driva din verksamhet på ett lönsamt sätt.

Smågrisfoder och smågrisstart för smågrisuppfödning

Den viktigaste fasen i grisens liv är smågrisfasen. Under smågrisfasen läggs grunden för smågrisens senare utveckling under de första levnadsveckorna. Smågrisfodret spelar en särskild roll i detta sammanhang: med ett artanpassat smågrisfoder och smågrisstart kan den ekologiska gården påverka smågrisens tillväxt positivt och uppfostra djuret till att bli en frisk och högpresterande gris.

Vårt högkvalitativa Göweil ekologiska startfoder för smågrisar och ekologiskt uppfödningsfoder för smågrisar har den bästa ekologiska kvaliteten och är därför optimalt lämpat för uppfödning av smågrisar. Den ekologiska smågrisfrossan presenteras färsk för smågrisen flera gånger om dagen från och med den andra levnadsveckan för fritt intag. En vecka efter avvänjningen av smågrisen övergår smågrisarna gradvis till Bio Piglet Rearing Feed. Grisfoderet för smågrisuppfödning kan utfodras både torrt och i pulpaform och bör utfodras till smågrisar upp till högst 12 veckors ålder.

Anmärkning: Om svinfoder med hög vattenhalt ges är det särskilt viktigt med hygien på utfodringsplatsen. Ta därför bort foderrester för att förhindra att bakterier och svampar bildas.Köp

Organic Piglet Starter på Agrarzone

Köp ekologiskt uppfödningsfoder för smågrisar på Agrarzone

Foder för avelsgrisar för avelssuggan

Om grisen senare ska föda smågrisar och föda upp dem som avelsgrisar bör grisfodret anpassas till avelssuggans motsvarande dräktighetsperiod. Vårt ekologiska Göweil foder för ekologiska uppfödningssuggor har högsta ekologiska kvalitet och är perfekt för att utfodra uppfödningsgrisar i ekologiska grisstallar. Avelssuggan vänjer sig gradvis vid grisfodret 1-2 veckor före födseln.

Under denna fas får avelsgrisen högst 2,1 kg grovfoder som fritt intag. Efter födseln bör de dagliga mängderna ökas långsamt. Efter ungefär en vecka kan avelsgrisfodret utfodras som önskat, både som gröt och torrfoder.

Ekologiskt uppfödningsgrisfoder för grisar köp online på Agrarzone

Foder för slaktsvin för slaktsvin

Slaktsvin har särskilda krav på grisfoder. Om grisen hålls för gödning är gödningsfaserna särskilt viktiga. För att snabbt gå upp i vikt och förbli frisk är det särskilt viktigt med en optimal tillförsel av näringsämnen. Särskilt i den sista gödningsfasen kan grisens tillväxtpotential stimuleras av en optimal fodermängd och högkvalitativt grisfoder.

Det särskilt värdefulla ekologiska grisfodretGöweil , som uppfyller kraven för ekologiskt certifierade gårdar, finns både i mjölig form och i pelletsform. Vårt grisfoder lämpar sig för grisar med en levande vikt på cirka 30 kg till 75 kg för fritt intag eller ransonering och kan utfodras både i form av massa och torrfoder. Från 75 kg levande vikt fram till slakt bör gödningsfodret ransoneras.

Ekologiskt grisfoder för slaktsvin på Agrarzone:

Göweil Ekologiskt grisfoder i form av pellets 30 kg
Göweil Ekologiskt grisfoder i form av mjöl 30 kg


Köp grisfoder i form av pellets eller mjöl

Du kan köpa grisfoder i form av mjöl eller i form av pellets. Med pellets blir mindre foder kvar och mättnadskänslan håller längre för grisen. Utfodring med grist ger däremot en något högre köttfyllnad. Observera: Särskilt när det gäller mjölfoder måste det alltid finnas tillräckligt med vatten.

Vill du ha expertråd om grisutfodring eller behöver du större mängder grisfoder?

Kontakta oss för ett individuellt erbjudande. Från 800 kg kan vi också erbjuda vår egen blandning.


Praktiska produkter för ekologisk grisuppfödning och smågrisuppfödning


Dina fördelar på Agrarzone-Shop

Fri retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera skickade varor inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.