BUSSE polotröja THESIE TECH :211 XS grå i korthet:


busse polo-shirt thesie tech: 211-Sporty polo tröja för kvinnor med elegant tryck

busse polo-shirt thesie tech: 211 är en sportig polo-skjorta för kvinnor med en elegant ton-i-ton "performance" -tryck på sidorna. Det är ett utmärkt val för kvinnor som letar efter ett funktionellt och fashionabelt tilltalande kläder för deras sportaktiviteter.

Denna poloshirt består av ett funktionellt material med stretcheffekt för perfekt rörelsekomfort och en behaglig torr känsla på huden. Den har luftiga nätverksvävnadsinsatser i ryggen och underarmsområdet, vilket säkerställer att det alltid är optimalt.

busse polo-shirt thesie tech: 211 är anti-pilling och är också stabil även efter många tvättar. Det är snabbt och järnfritt, vilket gör det särskilt enkelt att ta hand om. Den har en revben med en fin dragkedja, vars blixtlås är dekorerad med strass. Med sin Strassstein-logotyp på vänster ärm och andra små logotyp accenter är det en midja kort ärmskjorta som utstrålar sportig elegans.

Polo -skjortan består av material I: 88% polyester, 12% Elasthan (spandex

® ​​ UP>), 170 GSM och material II: 100% polyester, nätverkstyg.

Översikt:

  • Sporty Polo Shirt med elegant "Performance" -tryck
  • Funktionellt material med stretcheffekt
  • Luftiga nätverksvävnadsinsatser i ryggen och underarområdet
  • RIPP -krage med en fin dragkedja och strass

Tekniska data:

  • Material I: 88% polyester, 12% Elasthan (spandex

    ® ​​ UP>), 170 GSM

  • Material II: 100% polyester, nätverkstyg

leveransomfång:

1x bussar Polo Shirt Thesie Tech: 211

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för busspolo-tröjan thesie tech: 211?
Busse polo-shirt thesie tech: 211 är en sportig poloskjorta för kvinnor med en elegant ton -I-ton "prestanda" -tryck på sidorna. Den består av ett funktionellt material med en stretcheffekt och har luftiga nätverksvävnadsinsatser. Det är anti-pilling och formstabil, snabbtorkande och frystfritt. Den har en revben med en fin dragkedja och strass.

för vem är busspolo-tröjan thesie tech: 211 särskilt?
Busse polo-shirt thesie tech: 211 är det ideala valet för kvinnor som är funktionella och fashionabla sökning tilltalande Klädalternativ för dina sportaktiviteter.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.