BUSSE polotröja ELIA :211 XS grå i korthet:


busse polo-shirt Elia: 211-klassisk polo-skjorta för kvinnor med asymmetriskt tryck

busse polo-shirt Elia: 211 är en klassisk polo-skjorta för kvinnor med en asymmetrisk ljud-i-ton "performance" -tryck. Det är ett utmärkt val för kvinnor som letar efter ett snyggt och bekvämt klädalternativ för att rida eller vardagen.

Polo -tröjan är gjord av fin pikékvalitet med mjukt bomullsmaterial och lite stretchinnehåll för en trevlig känsla på huden och den bästa komforten när man rider. Den har en ribbkrage och en knappkropp med glänsande, silverfärgade knappar.

busse polo-shirt Elia: 211 har en strasslogotyp på vänster ärm och andra små logotyp accenter, vilket gör den till en fashionabel och samtidigt funktionell plagg för ryttare. Det är en midjebristskjorta som skär en bra figur inte bara när du rider, utan också på din fritid.

Polo -tröjan består av 95% bomull och 5% Elasthan (spandex

® ​​ UP>), 210 GSM.

Översikt:

  • Klassisk poloskjorta med asymmetrisk "Performance" -tryck
  • Feine Piqué -kvalitet med mjukt bomullsmaterial och stretchinnehåll
  • Ribben krage och knappskack med glänsande, silverfärgade knappar
  • Strassstein -logotypen till vänster ärm och andra logotyp accenter

Tekniska data:

  • Material: 95% bomull, 5% Elasthan (spandex

    ® ​​ UP>), 210 GSM

leveransomfång:

1x bussar Polo-shirt Elia: 211

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för busspolo-tröjan Elia: 211?
Busse Polo-shirt Elia: 211 är en klassisk poloshirt för kvinnor med ett asymmetriskt ljud i- Ton "Performance" -tryck. Den består av fin pikékvalitet med mjukt bomullsmaterial och lite stretchinnehåll. Den har en ribbkrage och en knappskatt med glänsande, silverfärgade knappar och en strasslogotyp på vänster ärm.

för vem är busse polo-shirt Elia: 211 särskilt?
Busse-polo-tröjan Elia: 211 är det idealiska valet för kvinnor som letar efter en snygg och bekväm kläder alternativ för ridning eller vardag.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.