BUSSE keps EVOLET M (53-57) navy i korthet:


Busse Mütze Evolet - fashionabla och uppvärmning

busse Mütze Evolet är en fashionabla och samtidigt som värmer bobble hatt som är idealisk för kalla dagar. Den kombinerar stil och funktionalitet och är perfekt för alla som inte vill göra utan fashionabla utseende även under den kalla säsongen.

Hatten kännetecknas av dess yttre fashionabla stickkonstruktion, som stilfullt kompletterar sin outfit. Inuti är den utrustad med en mjuk, mysig fleece i hela pannbandsområdet, vilket säkerställer ytterligare värme. En bobble gjord av syntetisk päls lägger till en extra fashionabla accent.

Busse Mütze Evolet består av 100% polyakryl i det övre materialet och 100% polyester i foder och erbjuder därför både komfort och hållbarhet. De håller sina material varma medan de samtidigt erbjuder en bekväm passform.

Översikt:

  • Fashionabla och värmande bobble cap
  • Extern fashionabla stickdesign
  • Mjuk, mysig fleece inuti
  • Bobble från syntetisk päls
  • Ober -material tillverkat av 100% polyakryl
  • Foder gjord av 100% polyester

Tekniska data:

  • Ober Material: 100% polyakryl
  • Mat: 100% polyester

leveransomfång:

1x Busse Mütze Evolet

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder Busse Mütze Evolet?
Busse Mütze Evolet är en fashionabla och värmande bobble -hatt med en extern fashionabel stickdesign och en mjuk, gosig fleece inuti. Den har en bobble gjord av syntetisk päls och består av 100% polyakryl i det övre materialet och 100% polyester i fodret.

för vem är Busse Mütze Evolet särskilt lämplig?
Busse Mütze Evolet är perfekt för alla som inte vill göra utan fashionabla utseende även på kalla dagar. Din fashionabla stickdesign och uppvärmningsfunktionen gör dig till ett idealiskt val för de kalla månaderna.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.