BUSSE Schabraket SIMFONY COB/FULL-DR svart i korthet:


Busse Smart Simfony - Noble Design möter funktionell excellens

Bussbussen Setting Smfony är en ryggformad funktionell skala som sticker ut av dess ädla design. Specialfunktioner är den stora torgpläteringen och den L-formade, glittrande nätinsatsen, som är försedd med en logotypapplikation.

Sadelkudden är inramad av en glittrande kant och en annan kant i färgutseendet som understryker det lyxiga utseendet. Det övre materialet och basen är gjord av mjuk velorvävnad, som erbjuder hög komfort och samtidigt mycket hållbar.

Undersidan av bussskalan Simfony består av optidry, ett särskilt fuktgivande och snabbt och torrt funktionellt material tillverkat av polyester. Dessutom har sadelplattan en bältesinkubationsfäste med kardborrfäste och lite kallad, stängd sadelbältesfästning. Det är tvättbart maskin upp till 30 ° C, vilket underlättar vård.

Översikt:

  • Back -formad design med bra fyrkantig plugg och glittrande nät Använd
  • Glittrande gräns och gräns i bristande optik
  • Ober -material och ett tillverkat av mjuk velorvävnad
  • fuktgivande, snabba undersidan
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: Velours tyg, skum/polyesterfleece
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar sadel pad simfony

faq

Vad gör Busse SaddleBap Simfony så speciell?
Busse Settory Simfony fängslar med sin ädla design med fantastiska torgplaner och glittrande nätinsats. På grund av formen av form och material med hög kvalitet erbjuder det hög komfort och är också fuktreglerande och snabbtorkning.

för vem är Busse Smarrack Simfony särskilt lämplig?
Simfony -bussarna är det perfekta valet för ryttare som värderar hög funktionalitet och en ädel design. Det är idealiskt för vardagen och för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.