Rätt hundfoder vid intolerans, allergi och sjukdom

Hundfodret ska inte bara smaka gott för hunden, det ska också främja hundens hälsa. För hundar med spannmålsallergi har vi den spannmålsfria Marengo Native Way hundmat i vårt sortiment. Endast kvalitetsingredienser har tillsatts i det naturliga hundfodret och det innehåller en mängd naturliga vitaminer, spårämnen och mineraler. För valpar som måste utfodras med spannmålsfritt foder Marengo Native Puppy-mash passar utmärkt. Det idealiska hundfodretf ör hundar med känslig mag- och tarmkanal är vårt milda foder. Marengo Gut Flake Hundfoder. Detta lättsmält hundfoder innehåller skonsamt bearbetat vitt ris och havregryn och är det perfekta tillskottet för hundar med känsliga tarmar.

Hur du beräknar din hunds foderbehov:

Att bestämma rätt mängd foder beror på tre grundläggande faktorer: Ålder, storlek och aktivitetsnivå.

För att beräkna den optimala mängden foder för en vuxen hund bör du först väga din hund. Cirka 2-4 % av kroppsvikten kan du beräkna hundmat. En vuxen hund som väger 30 kg bör därför få mellan 600 och 1200 g hundfoder per dag, naturligtvis beroende på hundens aktivitet.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

 

'