GoLeyGo 2.0 halsband för hundkoppel i korthet:


GoLeyGo 2.0 set - platt koppel inklusive matchande krage med adapterstift

Koppla din hund i och av kopplet med bara en hand! Med det innovativa GoLeyGo hundkoppel med patenterat magnetlås.

GoLeyGo-setet innehåller ett hundkoppel och ett färgmatchande halsband med en adapter. Den patenterade magnetiska stängningen gör att hunden kan tas på och av kopplet snabbt och säkert med bara en hand. Kopplet och kragen är gjorda av en högkvalitativ, robust och 2-färgad nylonväv, som är vatten- och smutsavvisande. Handremmen är fodrad med ett mjukt syntetmaterial och säkerställer ett bekvämt grepp. GoLeyGo hundkoppel och GoLeyGo halsband är oändligt justerbara och finns i olika storlekar och färger.

GoLeyGo 2.0 Set i ett ögonkast:

 • Patenterat magnetiskt stängningssystem med kulstift
 • Snabbt och säkert i och av koppel
 • Koppel: 140 - 200 cm (steglöst justerbar)
 • Krage: 2 storlekar (var och en steglöst justerbar)
 • Kulstiftet kan roteras 360°
 • Hög kvalitet och robust utförande
 • Handrem fodrad med mjukt syntetmaterial
 • Vatten- och smutsavvisande

Färger:

 • Svart
 • Rött
 • Brun

Storlek: 

 • S (halsomkrets 29 - 45 cm, steglöst justerbar, för hundar upp till 15 kg)
 • M (halsomkrets 40 - 65 cm, steglöst justerbar, för hundar upp till 60 kg)

Leverans omfattning:

 • 1 x GoLeyGo platt ledning 200 cm
 • 1 x matchande färgkrage med adapterstift
Tillverkare "GoLeyGo"

GOLEYGO Häst och Hund - Det nya kopplet med magnetisk stängning

Det innovativa GoLeyGo magnetklick-systemet för koppel intresserar redan många Djurägare. Finns nu även för hundar och Hästar.

GoLeyGo är det smarta alternativet till den välkända Karbinhaken. Inget mer letande kring var karbinhaken ska Fästas. GoLeyGo är redo när du behöver det snabbt! Den klassiska varianten av hundkoppel med karbinhake är ganska besvärlig att hantera och båda händerna Behövs. Med en smart kombination av kula, stift och magnet kopplar GoLeyGo ihop koppel och Halsband. Med en hand, intuitivt, snabbt och med bara ett klick kan hunden frigöras från kopplet och även kopplas tillbaka lika enkelt!

Fördelar med GoLeyGo:

 • På och av linan med bara en hand
 • Det första låsningssystemet som kan öppnas under full belastning
 • En stark koppling!
 • Stor flexibilitet tack vare den justerbara ledningslängden
 • Full rörelsefrihet tack vare Kulspetsen: um
 • 360° roterbar
 • Smart design

Den nya GoLeyGo-generationen

Den nya GOLEYGO 2.0 har reviderats, förbättrats och modifierats för att skapa en produkt som uppfyller de högsta kraven från Djurägare. Det högkvalitativa kopplet av nylon är betydligt mer bettbeständigt och ligger bekvämt i Handen. Det mycket robusta fästelementet av glasfiberförstärkt material klarar en hundvikt på upp till Max. 80 kg. Det självrengörande konceptet för det magnetiska stängningssystemet med skyddade fjäderlager Inkl. saltvattenbeständighet stänger säkert även när det är smutsigt av sand och Jord. Det högteknologiska glasfiberförstärkta låssystemet med ferritmagnet är extremt lätt och robust på samma Gång. De nya koppelbanden kan nu fästas på nästan alla halsband, selar och hölster med hjälp av den skruvade Adapterstiftet.

GoLeyGo Hund: Hundkoppel och halsband med innovativ magnetisk snäpplåsning

Det unika systemet finns för hundar av olika raser, färger och storlekar, så att det finns en lämplig kombination för varje Hund. Du kan välja mellan ett halsband eller en bröstsele med ett vanligt koppel eller ett upprullningsbart koppel i det stora GoLeyGo -sortimentet. GoLeyGo -kragen är nästan oförstörbar! Den är tillverkad av slitstark nylon med en robust klicklåsning och klarar även de största Påfrestningar. Det integrerade bollstiftet är länken mellan halsband och Koppel: klicka helt enkelt i den magnetiska stängningen! Bröstselen fördelar dragkraften optimalt och är därför särskilt bekväm för Hunden. GoLeyGo bröstsele är tillverkad av slitstark nylon med stabila Klickförslutningar. Banden är justerbara och lätta att anpassa till hundens Storlek. Den integrerade bollstiftet är länken mellan halsband och Koppel: klicka helt enkelt i den magnetiska stängningen!

Tack vare den justerbara längden erbjuder GoLeyGo -kopplet största möjliga flexibilitet! Oavsett om hundkoppel hålls i handen, lindas runt midjan eller läggs över axeln har hundägare med GoLeyGo olika alternativ för att hålla eller bära Hundkoppel. Med det innovativa magnetiska klicksystemet kan hunden sättas på och av kopplet på några sekunder! Med utdragbara koppel får aktiva hundar den rörelsefrihet de behöver, även när de är Kopplade. GoLeyGo Vario Retractable Leash med en maximal längd på 5 meter är tillverkad av slitstark Nylon. Med det innovativa magnetiska klicksystemet kan hunden sättas på och av kopplet på några sekunder!

GoLeyGo Häst: Nu även halster och koppel med magnetisk stängning

Förutom de föregående varianterna för hundar finns GoLeyGo nu även i en extremt robust version för hästar! Välj ditt detaljerade GoLeyGo -hästhalster från tre olika Färger. GoLeyGo -halsbanden är redan utrustade med GoLeyGo-adapterstiftet och är därför perfekt kompatibla med GoLeyGo-ledarlinan. De färgkoordinerade designbeslagen och de vackra färgkombinationerna gör utseendet Perfekt. Halstret är mjukt fodrat med pälsvänligt syntetiskt Gummi. Hästhalstret kan justeras optimalt med hjälp av spännen på nack- och Nosbandet. Alla vanliga häststorlekar, från minishetty till kallblodiga, täcks in och därför finns det rätt halster för varje Häst.

Djurart: Hund
Djurstorlek: mellanstora hundar, stora hundar
System för förslutning: Magnetisk stängning
Material: Nylon

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
GoLeyGo adapter stift hundhalsband (2 stycken)
GoLeyGo 2.0 adapterstift - för alla hundhalsband och hundselar Med adapterstiften kan din hunds konventionella halsband och selar enkelt utrustas för GoLeyGo 2.0-stängningssystemet. Genom att helt enkelt skruva fast den på metallringen blir varje krage och sele kompatibel med GoLeyGo 2.0-stängningssystemet. Förpackningen om 2 finns i två olika storlekar och viktklasser. Efter fastsättning av Goleygo-adaptern kan små och stora hundar enkelt tas av och på med lämpligt koppel. Tack vare metallstiftet på adaptern och magnetlåset ansluts kopplet och kragen eller grimman oberoende av varandra. En enkel, snabb och säker upplåsning är möjlig även under full last, så att djuret snabbt kan släppas loss från kopplet i farliga situationer. 360° roterande och fritt svängbara kulhuvud på metallstiftet. En överblick: För användning med befintliga kragar och selar Lätt att skruva på metallringen 360° vridbart och fritt svängbart kulhuvud Storlek: S (för hundar upp till 15 kg) M (för hundar upp till 60 kg) Leverans omfattning: 2 x adapterstift (kulstift) Metallring ingår ej!

89,76 kr* 101,00 kr*