BUSSE Skjorta LUCY Tech XS grå i korthet:


busse skjorta Lucy Tech - Revolutionär prestanda och komfort

Bussens skjorta Lucy Tech är en kort glatt skjorta som utvecklades för maximal komfort och för att förbättra hästupplevelsen. Den består av ett mjukt syntetiskt tyg som anpassar sig sträckt och erbjuder ren komfort och lätthet. En fuktgivande effekt hjälper till att hålla sig torr även under en intensiv träning.

laserskuren ventilation på axeln och den övre adita håller behagligt sval, medan flatlock sömmar undviker fula tandläkare och skrubba. En elegant zip på framsidan ger designen en feminin touch, medan midjan passar och samlade bakgrund säkerställer ett smickrande utseende.

bussskjorta Lucy Tech är måste för alla som fäster vikt vid kvalitet och prestanda när de väljer sina ridkläder. Den består av 88% polyester och 12% Elasthan och har laserskuren ventilation.

Översikt:

  • Short -Sleeved skjorta
  • Komfort och lätthet
  • Material: 88% polyester, 12% Elasthan

Tekniska data:

  • Material I: 88% polyester, 12% Elasthan
  • Material II: 88% polyester, 12% Elasthan, Laser Cut

leveransomfång:

1x bussar skjorta Lucy Tech

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussens skjorta Lucy Tech?
Bussens skjorta Lucy Tech är en kort glans skjorta av mjukt syntetiskt tyg som erbjuder komfort och lätthet. Den har en fuktgivande effekt och laserskuren ventilation för kylning. Den består av 88% polyester och 12% elastan.

för vem är bussarna skjorta Lucy Tech särskilt lämplig?
Bussens skjorta Lucy Tech är måste för alla som fäster vikt och prestanda när de väljer sina ridkläder.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.