BUSSE Polotröja DELORAN TECH, långärmad XS svart i korthet:


busse polo-shirt Deloran Tech, Langarm-Classic Polo Shirt gjord av högkvalitativt funktionellt material

busse polo-shirt Deloran Tech, Langarm är en midja polo långärmad skjorta i en klassisk design. Tillverkad av funktionellt material av hög kvalitet kombinerar det stil med funktion och komfort.

Med en ribbkrage och en knappspart med logotryckknappar erbjuder skjortan ett klassiskt elegant utseende. En Rhinestone -logotypapplikation till vänster ärm ger en touch av sofistikering. De angränsande ribbhylsorna säkerställer en optimal passform.

busse polo-shirt Deloran Tech, Langarm består av lätt, extra mjuk power-tech-mikrofleec med antipilling egenskaper. Stretch Fleece -webben erbjuder perfekt rörelsekomfort, medan den borstade inuti säkerställer effektiv fukttransport och håller den varm och torr. Den släta materialytan på utsidan förhindrar att höet och smuts fastnar.

Översikt:

  • midja polo långärmad skjorta
  • Ribben krage, knappskack med logotypknappar
  • Strasslogo -applikation till vänster ärm
  • Material: 90% polyester, 10% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 90% polyester, 10% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar Polo Shirt Deloran Tech, lång arm

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för busspolo-tröjan Deloran Tech, långarm?
Busse Polo-shirt Deloran Tech, långärmad är en midja Polo-skjorta med ribben krage och knapp med logotyp -sålda knappar. Den har en Rhinestone -logotypapplikation på vänster ärm och består av 90% polyester och 10% Elasthan.

för vem är busse polo-shirt Deloran Tech, lång ärm särskilt lämplig?
Busse-polo-shirt Deloran Tech, Langarm är det perfekta valet för ryttare som har en snygg och Funktionell sökning efter skjorta för sina ridaktiviteter.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.