BUSSE Skjorta CARLEE TECH, långärmad XS svart i korthet:


busse skjorta Carlee Tech, lång -arm -midja skjorta gjord av högkvalitativt funktionellt material

bussskjorta Carlee Tech, Langarm är en midja långärmad skjorta i en modern, omdesign design. Tillverkad av funktionellt material av hög kvalitet erbjuder det en hög grad av komfort och hållbarhet.

Denna skjorta har en blixtlås med hakskydd, en ribbad logotyp prydnadstejp på sidorna och på kragen samt en strass logotypapplikation på vänster ärm. Flatlock -suturer minskar fula utomhus och bidrar till skjortans allmänna estetik.

bussskjorta Carlee Tech, Langarm består av lätt, extra mjuk power-tech-mikrofleec med antipilling-egenskaper. Stretch Fleece -webben erbjuder perfekt rörelsekomfort och den borstade inuti säkerställer effektiv fukttransport, håller varm och torr. Den släta materialytan på utsidan absorberar inte hö eller smuts.

Översikt:

  • Midja långärmad skjorta
  • blixtlås med hakskydd
  • Rippad logotyp prydnadsband och Rhinest Logo Application
  • Material: 90% polyester, 10% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 90% polyester, 10% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar skjorta carlee tech, lång arm

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för skjortan Carlee Tech, lång arm?
Skjortan Carlee Tech-buss, lång arm är en midja långärmad skjorta med blixtlås och hakskydd. Den har en rippad logotyp prydnadsband och en Rhinestone -logotypapplikation. Den består av 90% polyester och 10% elastan.

för vem är bussens skjorta carlee tech, lång arm särskilt lämplig?
Bussens skjorta Carlee Tech, Langarm är det perfekta valet för ryttare som har en bekväm och långvarig skjorta För deras ridaktivitetssökning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.