BUSSE jacka AURORA XS taupe i korthet:


bussjacka Aurora - Unik vinterjacka med full utomhusfunktion

bussejackan Aurora är en unik vinterjacka som kombinerar den speciella värmesolering av en konstkunafyllning med full utomhusfunktion. Det är idealiskt för ridning och många andra aktiviteter på kalla, inkonsekventa vinterdagar.

Utvecklad speciellt för ryttare, jackan har en vattentät dragkedja med integrerat regnskydd för sadeln gjord av reflekterande material. En tvåvägs huvudström med hakskydd, sadelskydd för att skydda läder och vindskydd med magnetiska knappar säkerställer ytterligare komfort. Den justerbara och avtagbara huven med också avtagbar syntetisk pälskrage kan fixas för ridning i bakre området.

bussejackan Aurora är en elegant, feminin vinter ridjacka med en något blank, mjuk yttre material och ett fläckigt inre foder. Det erbjuder tappade sömmar och vattentät och andbar vävnad med funktion Simbrran för tillförlitligt regnskydd och effektiv uppvärmningsisolering tack vare lösa konst daunas i korshastighetskammarsystemet.

Översikt:

  • Unik vinterjacka med full utomhusfunktion
  • Vattentäta dragkedja-freesters
  • 2-vägs huvudstyrning av hakskydd och sadelskydd
  • Ober Material: 100% polyester, vattentätt/andningsmembran 5000/5000

Tekniska data:

  • Ober Material: 100% polyester, vattentätt/andningsmembran 5000/5000
  • Fyllning: 100% polyester
  • Foder I: 100% polyester, fläckig taffel
  • Foder II: 100% polyester, syntetisk päls

leveransomfång:

1x bussjacka aurora

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Aurora?
Bussejackan Aurora är en unik vinterjacka med en vattentät dragkedja och en 2-vägs huvudvinge med sadelskydd . Den består av 100% polyester med vattentätt/andningsmembran 5000/5000.

för vem är bussjackan Aurora särskilt lämplig?
Bussejackan Aurora är det perfekta valet för aktiva ryttare som letar efter en kraftfull vinterjacka med full utomhusfunktion på kyla, instabila vinterdagar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.