BUSSE jacka JENALIE XS navymelange i korthet:


bussjacka Jenalie - Matad utbildningsjacka för perfekt prestanda

Busse Jacke Jenalie är en fodrad utbildningsjacka utomhus som erbjuder perfekt prestanda på molniga, kalla höst- och vinterdagar. Med sin tekniska design och funktionella utrustning är det en oumbärlig följeslagare för aktiva ryttare.

Utvecklad speciellt för ryttare, jackan har en 2-vägs huvudström med hakskydd och sadelskydd för att skydda läder, vindskydd med magnetiska knappar och ventilations blixtlås under armarna och anpassa sig i övre ryggområdet. En regulator och avtagbar huva kan fixas för att rida i det bakre området, och reflekterande rörledningar på fickorna och vindskyddet ger ytterligare synlighet.

busse Jacke Jenalie presenterar sig som en sportig feminin, höftlängd träning jacka med fashionabelt fläckigt yttre material och silverfärgad nätlinje inuti. Den består av vattentätt och andningsbart tyg med funktionsmembran, erbjuder tillförlitligt regnskydd och är utrustad med en lätt 3M Thinsulate® -fyllning för mysig värme.

Översikt:

  • Fed utomhusutbildningsjacka
  • 2-vägs huvudstyrning av hakskydd och sadelskydd
  • REGULULAR OCH LOVABLE HOOD
  • Ober Material: 94% polyester, 6% elastan, vattentät/andningsbart membran 5000/5000

Tekniska data:

  • Ober Material: 94% polyester, 6% elastan, vattentät/andningsbart membran 5000/5000
  • Fyllning: 100% polyester, 3m Thinsulate®
  • Foder I: 100% polyester, silverfärgat nätverksmaterial
  • Foder II: 100% polyester, taffel
  • Foder III: 100% polyester, 3D -nätverksmaterial
  • Foder IV: 100% polyester, tricot

leveransomfång:

1x bussjacka Jenalie

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Jenalie?
Busse Jacke Jenalie är en matad utomhusträningsjacka med 2-vägs huvudström och sadelskydd. Den har en vanlig och avtagbar huva och består av 94% polyester, 6% Elasthan med ett vattentätt/andningsbart membran 5000/5000.

för vem är bussjackan Jenalie särskilt lämplig?
Busse Jacke Jenalie är det perfekta valet för aktiva åkare som är en kraftfull utomhusutbildningsjacka på molnig, kall höst- och vinterdagar Sök.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.