BUSSE Jacka SHANI 2 i 1 XS navy i korthet:


bussjacka Shani 2 i 1 - Feminines All -round Talent Perfekt för övergångsperioden

bussjacka Shani 2 i 1 är en feminin all -rund talang, perfekt för övergångsperioden. Det kan bäras som en jacka eller som en väst, erbjuder mångsidighet och flexibilitet att anpassa sig till förändrade väderförhållanden.

utvecklades speciellt för ryttare, jackan har en 2-vägs huvudström med hakskydd, skrapskydd nedan och sadelskydd för att skydda läderet. Den justerbara och avtagbara huven med också avtagbar syntetisk pälskrage kan fixeras för ridning i det bakre området. Med dragkedja avtagbara ärmar förvandlas jackan till en väst och tre rymliga blixtlås på nolltid, inklusive en inre ficka med kabelhöljet för headset, erbjuder tillräckligt med utrymme för väsentligheter.

bussejackan Shani 2 i 1 är en midja, kort 2-i-1-mode-ridjacka för stabil och vardag med fashionabla tvärstjälkar och ribbade logotyp prydnadstejp på sidorna och huven . Det andningsbara yttre materialet, den lätta fyllningen för trevlig värme och den inre kragen med mjuk syntetisk päls säkerställer komfort och värme under olika väderförhållanden.

Översikt:

  • Feminines all -round talang, perfekt för övergångsperioden
  • 2-vägs huvudstyrning av hakskydd, skrapskydd nedan och sadelskydd
  • kan bäras som en jacka eller väst
  • Ober Material: 100% polyester, vattentät

Tekniska data:

  • Ober Material: 100% polyester, vattentät
  • Fyllning: 100% polyester
  • Foder I: 66% nylon, 34% polyester, fläckig taffeta, uni Taft
  • Foder II: 100% polyester, syntetisk päls

leveransomfång:

1x bussjacka Shani 2 i 1

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Shani 2 i 1?
Bussjackan Shani 2 i 1 är en feminin all -rund talang som kan bäras som en jacka eller väst. Den har en 2-vägs huvudstyrning med sadelskydd och består av vattentät övre: 100% polyester.

för vem är bussjackan Shani 2 i 1 särskilt lämplig?
Busjackan Shani 2 i 1 är det perfekta valet för aktiva åkare som letar efter flexibilitet och komfort i övergångsperiod.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.