BUSSE överbyxor TINDRA SOFTSHELL 42 svart i korthet:


buss överbeständiga ridbyxor Tindra Softshell - sportig och elastisk för vinterförhållanden

bussar överbeständiga ridbyxor Tindra Softshell är en sportig och elastisk tre-fyra softshell ridbyxor, som är utformad för att snabba över ridbyxorna under vinterförhållanden. Det är ett utmärkt val för ryttare som behöver ett extra lager värme och skydd utan att ge upp stil och komfort.

Dessa överdäckta ryttare kännetecknas av deras enkla och sportiga design. Den har en vattentät smartphones dragkedja i ryggen och ett "bussar" silikontryck på vänster lår för en fashionabla touch.

De "normala" byxor, de bussarna som är överbeständiga ridbyxor Tindra Softshell erbjuder ett bekvämt elastiskt midjeband med bältesslingor och vattentäta dragkedjor på sidorna för enkel åtdragning och avklädning med ridstövlar. Benänden med kardborrfäste passar alltid över stövlarna, och silikonen på de inre sömmarna garanterar att byxorna inte glider på stövlarna.

Jackan består av en extern plats på 74% nylon, 26% elastan och en inre plats på 92% polyester, 8% elastan. Det treskikts, elastiska och andningsbara softshellmaterialet erbjuder maximal termisk isolering och ett glidande grepp full lager gjord av silikon.

Översikt:

  • Sportigt och elastiskt för vinterförhållanden
  • Enkel och sportig design
  • utvecklas för att täcka de "normala" byxor
  • Extern plats från 74% nylon, 26% Elasthan

Tekniska data:

  • Extern plats: 74% nylon, 26% Elasthan
  • Inre plats: 92% polyester, 8% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar överfasta ridbyxor tindra softshell

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussarna till överbelastade ridbyxor Tindra Softshell?
Bussarna överbelastade ridbyxor Tindra Softshell är en sportig och elastisk tre-fyra softshell-ridning, idealiska för ridning Vinterförhållanden. Den har en enkel och sportig design, är utvecklad för att täcka de "normala" byxor och består av ett elastiskt och andningsbart softshellmaterial.

för vem är bussarna till överbelastade ridbyxor Tindra Softshell särskilt lämplig?
Bussarna överdaporterade ridbyxor Tindra Softshell är det perfekta valet för ryttare som ett ytterligare lager av värme och skydd i skydd i Vinterbehovsförhållanden.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.