BUSSE Jacka SIMFONY XS svart i korthet:


busse jacka simfony - feminin kort kappa för perfekt utomhusprestanda i vått kallt väder

busse jacka simfony är en feminin kort kappa med en lätt fyllning som är idealisk för utomhusaktiviteter i vått och kallt väder. Det är ett utmärkt val för kvinnor som letar efter en snygg och funktionell jacka att rida.

Denna jacka har speciella funktioner för ryttare, till exempel ett långt, vattentätt dragkedja med ett integrerat regnskydd för sadeln gjord av reflekterande material och en vattentät 2-vägs huvudström med hakskydd och sadelskydd för att skydda läderet . Den har en internt justerbar, elastisk trimningsprocess i midjan för en individuell justering och en reglerad och avtagbar huva som kan fixas för att rida i det bakre området.

bussejackan Simfony erbjuder tre rymliga och vattentäta blixtfickor inklusive en inre ficka med kabelkapslingöppning för headset. Den har justerbara ärmar med Lycra ® UP> inre manschetter inklusive ett tumhål för varma händer.

Jackan består av övre: 94% polyester, 6% elastan, vattentät/andningsbar/elastisk membran 5000/5000, fyllning: 100% polyester, 3m thinsulate ® up> och foder: 100% polyester , Extra stark taffel.

Översikt:

  • Feminin kortrock med lätt fyllning
  • Specialfunktioner för ryttare
  • Tre rymliga och vattentäta dragkedja
  • Ober Material: 94% polyester, 6% elastan, vattentät/andningsbart/elastiskt membran 5000/5000

Tekniska data:

  • Ober Material: 94% polyester, 6% elastan, vattentät/andningsbart/elastiskt membran 5000/5000
  • Fyllning: 100% polyester, 3M Thinsulate

    ® ​​ UP>

  • Foder: 100% polyester, extra stark taffel

leveransomfång:

1x bussar jacka simfony

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Simfony?
Bussar Jacket Simfony är en feminin kortrock med en lätt fyllning, idealisk för vått och kallt väder. Det erbjuder specialfunktioner för ryttare, inklusive vattentäta dragkedjor och en avtagbar huva. Den har tre rymliga och vattentäta blixtlås och består av ett vattentätt, andningsbart och elastiskt material.

för vem är bussjackan Simfony särskilt lämplig?
Bussjackan Simfony är det perfekta valet för kvinnor som letar efter en snygg och funktionell jacka för att rida i vått och kallt väder .

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.