BUSSE jacka MELSCHA L svart i korthet:


bussejacka Melscha - Utbildningsjacka för perfekt prestanda i alla väder

bussejackan Melscha är en fodrad utomhusträningsjacka som säkerställer perfekt prestanda i sadeln i alla väder. Det är det ideala valet för ryttare som vill träna bra i alla väder och bekvämt träna.

Jackan är utrustad med tejpade sömmar och vattentät och andningsbar stretchvävnad som erbjuder tillförlitligt regnskydd: kvalitetssystem5000. Samtidigt möjliggör det innovativa, elastiska funktionella membranet obegränsad rörelsefrihet och maximal klimatkomfort: teknisk sträcka. Ett nätverksfoder säkerställer optimal fukttransport och en trevlig känsla på huden.

bussjacka Melscha har en justerbar vindbrytning i höftområdet, som skyddar ryggmusklerna från den kalla penetrationen underifrån. Underarmsxlåsare erbjuder ytterligare ventilation. Jackan har två rymliga blixtfickor, en inre ficka med kabelhöljet för headset och en påse för ytterligare extra i vänster ärm.

Utomhusjackan består av 100% polyester. Det inre fodret och fyllningen av jackan består också av 100% polyester.

Översikt:

  • Vattentät och andningsbar stretchvävnad
  • Elastiskt funktionellt membran för rörelsefrihet och klimatkomfort
  • Netzlining för optimal fukttransport
  • Justerbart vindskydd och underarms blixtlås

Tekniska data:

  • Ober Material: 100% polyester
  • Fyllning: 100% polyester
  • Foder 1 - 5: 100% polyester

leveransomfång:

1x bussar jacka melscha

faq

Vilka är de speciella egenskaperna hos bussjackan Melscha?
Bussjackan Melscha är en matad utomhusträningsjacka med vattentät och andningsbar stretchvävnad. Det har ett elastiskt funktionellt membran för rörelsefrihet och klimatkomfort och en nätlinje för optimal fukttransport. Dessutom har jackan ett justerbart vindskydd och underarms blixtlås.

för vem är bussjackan Melscha är särskilt lämplig?
Bussjackan Melscha är särskilt lämplig för ryttare som vill träna bra i alla väder. På grund av dess egenskaper erbjuder den optimalt väderskydd och är därför en idealisk följeslagare i regn och vind.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.