BUSSE tävlingströja AMADORA, ärmlös XS vit i korthet:


busse turneringsskjorta Amadora, ärmlös - Elegans möter komfort på turneringsplatsen

bussar turneringsskjorta Amadora är en elegant, ärmlös skjorta som kombinerar kvinnlighet och komfort. Idealisk för turneringar och krävande ridning, det säkerställer ett snyggt utseende och uppfyller samtidigt alla krav för funktionalitet och komfort.

Skjortan har en stativ -upp krage som kan stängas framtill med en dold blixtlås. Hela framsidan av skjortan pryder en blommig spets som lyser genom elegant ovanför bröstet. Denna detalj ger skjortan en särskilt feminin och elegant look.

bussar turneringsskjorta amadora är ärmlös och har en midja passform. Det är tillverkat av ljus, särskilt helt vänligt, elastiskt mikrofunktionellt material som erbjuder optimal komfort och rörelsefrihet.

Skjortan är lätt att ta hand om, snabbt torka och frysa, vilket gör den till en praktisk följeslagare i hästsporter. Den består av 93% polyester (mikro) och 7% Elasthan.

Översikt:

  • Elegant design med feminin spets och dold blixtlås
  • Ärmlös, skräddarsydd passform
  • Lätt, fraktvänligt, elastiskt mikrofunktionellt material
  • Lätt att ta hand om, snabbt torka och frysa -fritt

Tekniska data:

  • Material: 93% polyester (mikro), 7% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar turneringsskjorta amadora, ärmlös

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussarnas turneringsskjorta amadora?
Bussens turneringsskjorta Amadora är en elegant, ärmlös skjorta med en feminin spets och en dold blixtlås på kragen. Det är tillverkat av lätt, stödvänligt, elastiskt mikrofunktionellt material som erbjuder optimal rörelse och rörelsefrihet. Dessutom är skjortan lätt att ta hand om, snabbt torrt och frysa.

Bussar Turneringsskjorta Amadora är särskilt lämplig för?
Bussarnas turneringsskjorta Amadora är det perfekta valet för ryttare som letar efter en elegant och bekväm turnering på samma tid -tröja är. På grund av dess praktiska egenskaper som vård och snabbtorkning är det idealiskt för användning i turneringar och krävande ridning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.