BUSSE tävlingströja CADIZ, långärmad L navy i korthet:


busse turneringsskjorta Cadiz, long -leved - glittrande detaljer för ett lysande utseende

bussar Turneringsskjorta Cadiz, Langarm är en midjeskjorta som fängslar med slående glittrande detaljer på kragen. Detta fashionabla element ger skjortan en touch av glamour och gör den till ett utmärkt val för ryttare som gillar att sätta ett fashionabelt uttalande när du rider

Kragen är dekorerad runt omkring med flerfärgsparkande strass, vilket ger skjortan ett ädelt utseende. Den dolda knappen på knappen med tre knappar och stativ -uppkragen, som är dold framtill med tryckknappar, passar sömlöst in i den eleganta designen.

bussar turneringskjorta Cadiz, Longar är tillverkad av 100% polyester (mikro). Det särskilt slitvänliga, gädliknande vävda mikrofunktionsmaterialet säkerställer optimal bärkomfort. Dessutom är skjortan lätt att ta hand om, snabba och frysande -fria, vilket gör det till ett idealiskt val för krävande ridturneringar.

Översikt:

  • Midjan skjorta med slående glittrande detaljer på kragen
  • krage vriden med flerfärgade sparkande strass dekorerade
  • Täckt knappskack med tre knappar
  • Stand -upp krage framtill för att stänga med tryckknappar
  • Lång arm
  • Särskilt vänligt, pikee-liknande vävt mikrofunktionellt material
  • Lätt att ta hand om, snabbtorkning, frysning -fri
  • Material: 100% polyester (mikro)

Tekniska data:

  • Material: 100% polyester (mikro)

leveransomfång:

1x bussar turneringsskjorta Cadiz, lång arm

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussarnas turneringsskjorta Cadiz, lång arm?
Bussens turneringskjorta Cadiz, lång arm, är en midja skjorta med slående glittrande detaljer på kragen, Den allroundna resthone glittrande med flerfärgad. Den har en dold knappremsa med tre knappar och en stativ -upp krage som kan stängas med tryckknappar täckta framtill. Skjortan är gjord av särskilt slitvänligt, gädliknande vävt mikrofunktionellt material. Det är lätt att ta hand om, snabba och frysa.

för vem är bussarna turneringskjorta Cadiz, lång arm särskilt lämplig?
Bussarnas turneringsskjorta Cadiz, lång arm, är idealisk för ryttare som uppskattar både komfort och stil. Med sina glittrande detaljer om kragen och dess praktiska egenskaper är det det perfekta valet för ridturneringar och andra hästevenemang.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.