BUSSE plastnål GLEAM 70 silver i korthet:


Busse Plastronn Nadel Gleam - Eleganta smycken med konstpärl och strass

busse Plastronn -adeln Gleam är en utsökt ögon -catcher och mer än bara ett tillbehör. Det är en blank nål i blommor, förfinad med en stor konstpärl som är inramad av kronblad som är ockuperade av stora och små strass.

Denna mångsidiga plastbatong erbjuder en lyxig accent för varje outfit. Det kan bäras som en plastfyllning eller lapelsmycken och är därför det perfekta valet för alla som vill förbättra sitt utseende på ett elegant sätt.

busse Plastronradel Gleam är tillverkad av en robust zinking med koppar, vilket ger dess hållbarhet och en glänsande skimmer. Den levereras i en liten presentask, vilket gör den till en perfekt gåva för hästälskare och modeentusiaster.

Översikt:

  • Glänsande nål i blommor med stor konstpärl och strass
  • Versatile: Som en plastronn -nobbing- eller vändsmycken
  • Material: Robust zinklegation med koppar
  • I en liten presentförpackning

Tekniska data:

  • Material: Zinklegation med koppar

leveransomfång:

1x bussar plaststift glänsande i en liten presentask

faq

Vilka specialegenskaper har Busse Plastronn Nadel Gleam?
Bussarna Plastronn Nadel Gleam är en blank nål i blommaform, förfinad med en stor konstpärl, som är inramad av kronor , som med stora och stora och små strass är ockuperade. Det kan tillverkas av en robust zinking med koppar och kan användas på olika sätt, t.ex. som omvänd smycken. Den levereras i en liten presentask.

för vem är Busse Plastronn Nadel Gleam särskilt lämplig?
Bussarna Plastronadel Gleam är särskilt lämplig för hästälskare och modeentusiaster som vill lyfta fram sitt utseende med ett elegant och mångsidigt tillbehör .

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.