BUSSE Plastron EMILIA vit svart i korthet:


Busse Plastron Emilia - Exklusiv plast från satin med strass

Busse Plastron Emilia är en exklusiv plast av ädla glansiga satin. Hans stand -up -krage förfinas med strass framtill, så att han ger varje riddräkt en touch av elegans och glans.

Denna plastron har ett klassiskt platt utseende och är väldigt lätt att använda. Det är en bit och kragen kan stängas med ett kardborrfäste på baksidan. Detta möjliggör enkel justering och säker säte.

Busse Plastron Emilia består av 100% polyester, vilket gör det särskilt enkelt att ta hand om och gör det snabbt torrt. Det kan tvättas i maskinen, vilket gör den särskilt praktisk för regelbunden användning. Med en nacke omkrets på cirka 30 - 40 cm passar den de flesta ryttare.

Översikt:

  • Exklusiv plastron gjord av ädla glansiga satin
  • Stativ -upp krage framtill med strass förfinade
  • Klassiskt platt utseende, enkel hantering
  • En -stycke, krage på baksidan med kardborrfäste
  • Lätt att ta hand om, snabbtorkning, tvättbar maskin
  • Material: 100% polyester
  • Nacke omkrets: ca 30 - 40 cm

Tekniska data:

  • Material: 100% polyester
  • Nacke omkrets: ca 30 - 40 cm

leveransomfång:

1x bussar Plastron Emilia

faq

Vilka specialegenskaper har Busse Plastron Emilia?
Busse Plastron Emilia är en exklusiv plastron gjord av ädla glänsande satin, stand -up -kragen framtill med strass. Den har ett klassiskt platt utseende och är lätt att använda. Plasten är lätt att ta hand om, snabba och tvättbara maskiner.

för vem är Busse Plastron Emilia särskilt lämplig?
Busse Plastron Emilia är särskilt lämplig för åkare som värderar elegans och funktionalitet och söker efter ett tillbehör som din ridutrustningar uppgraderade. < /p>

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.