BUSSE svettmatta COMFORT PLUS 115 Plommon/grå i korthet:


bussar Svettfilt komfort plus - generös filt för stabil och transport

bussar Svettfilt komfort plus är en generöst klippt svettfilt med en nackdel och speciella tvärbälten som är idealiska för stabila och transport. Den består av 100% mysig polyesterfleece, ett funktionellt material med ideala fukttransportegenskaper som torkar snabbt.

Taket kännetecknas av dess goda passform och liggande egenskaper, som möjliggörs av den bakre agentens söm. Den har en enkel T-stängning med täckning i bröstområdet. De elastiska korsfararna kan säkert stuvas bort på höger takfickor på höger taksida om icke -användning. Detta är särskilt praktiskt när man kör och tvättar taket.

Den elastiska stalldelen kan stängas via stabila, praktiska kardborrfästelement. Ett djupt bakre bälte säkerställer en optimal säte i taket. Denna takmodell finns också i plusstorlekar med speciell passform för hästar med ett brett bröst, uttalad axel och stark halsringning.

Översikt:

  • Skär generöst svettfilt med en nackdel och speciella tvärbälten
  • Från 100% mysig polyesterfleece
  • Idealisk för stabil och transport
  • Snabbtorkning med idealiska fukttransportegenskaper
  • Tillgängligt också i plus -storlekar för hästar med en bred bröst och stark halsringning

Tekniska data:

  • Material: 100% polyesterfleece
  • Egenskaper: snabbtorkning, fukttransport
  • Funktioner: Back Agent Seam, T-stängning, elastiska korsfarare, nackdel, djupt hinderbälte

leveransomfång:

1x bussar svett filt komfort plus

faq

Vilka är fördelarna med Comfort Plus?
Comfort Plus -bussarna erbjuder många fördelar. Den består av 100% mysig polyesterfleece som torkar snabbt och har idealiska fukttransportegenskaper. Taket har en bra passform och liggande egenskaper och är utrustad med speciella tvärbälten och en nackdel. Det finns också i plusstorlekar för hästar med en bred bröst och stark halsringning.

för vem är Comfort Plus -bussarna särskilt lämpliga?
Komforten plus bussar är särskilt lämpliga för hästar som kräver effektivt skydd i stallen eller under transport. Det är också ett utmärkt val för hästar med ett brett bröst, uttalad axel och starka halsar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.