BUSSE Eczema matta STRONG 85 navy i korthet:


Busse Eczem Filt Strong - Speciellt skydd för hästar med sommareksem

busse eczemer filt Strong är ett speciellt skyddstak för hästar med sommareksem. Detta tak är utrustat med ett snabbt och hållbart polyestermaterial.

Taket kännetecknas av dess goda liggande egenskaper, som uppnås med en sofistikerad passform. En elastisk övning i axelområdet säkerställer ytterligare rörelsefrihet och komfort. Withers -området är underlagt med softfleece för att förhindra skrapning och säkerställa ytterligare bekvämlighet.

Den fast integrerade nackdelen med justerbar omkrets på nacken/axelområdet och elastiskt, tätt och justerbart huvudstängning bidrar till en säker och trevlig passform. En bukbelastning med långsiktig, elastisk trippelskål samt ett elastiskt, långvarigt anpassningsbart bakbenutseende med mjukt fleece-skydd bidrar till produktens flexibilitet och säkerhet. Ett stort svansskydd med kardborrfixering avrundar av detta takfunktioner.

Översikt:

  • Speciellt skyddstak för hästar med sommareksem
  • Snabbtorkning och hårt bärande polyestermaterial
  • Sofistikerad passform med en elastisk rörelse av rörelse i axelområdet
  • Halsrings- / axelområdet och justerbar huvudstängning
  • Elastisk, längdjusterbar bakbenutseende med softfleece-protektor

Tekniska data:

  • Material: polyester
  • Egenskaper: andningsbara, snabba, bra liggande egenskaper
  • Funktioner: justerbara halsar och huvudstängning, elastisk tigger

leveransomfång:

1x bussar Eksemfilt starkt

faq

Vilka är fördelarna med de starka?
Busse Eczemer Cover Strong erbjuder många fördelar. Det är ett speciellt skyddstak för hästar med sommareksem och består av snabbt, hållbart, hållbart polyestermaterial. Den har en sofistikerad passform och är utrustad med funktioner som en justerbar halsringning, en elastisk rörelse i axelområdet och en långjusterbar promenader.

för vem är busse -eksemfilten stark särskilt lämplig?
Busse Ekzemerecke Strong är särskilt lämplig för hästar som lider av sommareksem. Det erbjuder effektivt skydd och komfort för hästen, samtidigt som det är lätt att använda och använda.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.