BUSSE REFLEX lungpiska 180 gul i korthet:


Busse Lunge Whip Reflex - för effektiv och bekväm lung

busse Lungiergeische Reflex är tillverkad av hållbar polypropylenstift och är idealiskt utformad för effektiv lungning av hästar. Den har ett PVC -komfortgrepp som säkerställer ett säkert och trevligt grepp under lungning.

Denna lungande pisk erbjuder inte bara utmärkta egenskaper när det gäller robusthet och hållbarhet, utan också hög komfort under användning. Det långa, hårt slitande slaget säkerställer effektiv kommunikation med hästen och möjliggör exakta lunghjälpmedel.

busse lungiergeische reflex är särskilt lämplig för ryttare som värderar tillförlitlighet och användarvänlighet. Dina högkvalitativa material och noggrann bearbetning säkerställer en lång livslängd och pålitlig prestanda i varje applikation.

Översikt:

  • Robust lungpisk gjord av polypropylenspinn
  • PVC Comfort Grip
  • Långt, hållbart slag

Tekniska data:

  • Material: polypropylenstift, PVC

leveransomfång:

1x bussar lungande piskreflex

faq

Vilka är fördelarna med Longiergeische Reflex Busse?
Busse Lungiergeische Reflex erbjuder ett antal fördelar. Med sin robusta polypropylenstift och PVC -komforthandtaget säkerställer det pålitlig och bekväm användning. Det långa, hållbara slaget möjliggör exakta lunghjälpmedel.

för vem är bussarna lungande -flick -reflex särskilt lämplig?
Busse Lungiergeische Reflex är särskilt lämplig för ryttare som värderar tillförlitlighet och komfort. Din robusta konstruktion och det trevliga handtaget gör dig till ett idealiskt val för effektiv lungning av hästar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.