BUSSE Pannband HAPPY Mini-Shetty svart i korthet:


busse pannband Happy - Noble Curved with Happy Rhinestones

busse pannband Happy är mer än bara ett tillbehör för din ridutrustning. Det uppfyller den viktiga funktionen att hålla tränsen säkert på hästens huvud och samtidigt ge hästar ett lyckligt och snyggt utseende.

Detta pannband är unikt på grund av dess ädla böjda design och de färgglada strass som dekorerar det. Dessa färgglada stenar fångar ljuset och ger en touch av glädje och färg till varje ridsituation. Pannbandet kan understryka hästens karaktär och samtidigt säkerställa ett säkert grepp om tränsen.

busse pannband Happy är det perfekta valet för alla som vill lägga till ett slående och lyckligt element till utrustningen för sin häst utan att föregående säkerhet och funktion.

Översikt:

  • EDEL CURVED DESIGN
  • dekorerad med färgglada strass

Tekniska data:

  • Material: läder med strass

leveransomfång:

1x bussar pannband glad

faq

Vad gör bussens pannband glad så speciell?
Det lyckliga bussbandet är känt för sin ädla böjda design, som är dekorerad med färgglada strass. Dessa element fångar ljuset och ger en touch av glädje och färg till varje ridsituation. Pannbandet erbjuder inte bara ett säkert grepp om tränsen, utan ger också hästens karaktär.

för vem är bussarna pannband glad särskilt bra?
Det lyckliga bussbandet är det perfekta valet för alla som vill lägga till ett slående och lyckligt element till sin ridutrustning. Med sina färgglada strass och den elegant böjda designen är det en verklig ögon -catcher och ger glädje till varje ridupplevelse.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.