BUSSE Pannband för svenska RH CLASSIC FULL svart/rostfritt stål i korthet:


busse deflektur crine f. Swed. RH Classic - Praktisk ersättning Circular Crites

bussar avböjning av brottslighet f. Schwed. RH Classic är en ersättningskris som var speciellt utvecklad för svenska ridtréer. Dess huvudfunktion är att optimalt placera och stabilisera ridremmen för att förbättra prestanda och komfort under ridning.

av dessa ersättande bums övertygar med sitt rullande spänne av hög kvalitet, vilket säkerställer säker och hållbar användning. Avböjningsbrottet har en rembredd på 16 mm och levereras utan käke.

bussar avböjning av brottslighet f. Schwed. RH Classic är ett utmärkt tillskott till alla som vill öka effektiviteten i sin hästutrustning och säkerställa exakt kontroll och vägledning av sin häst.

Översikt:

  • Ersättning Bumming Crine för svenska ridstjälkar
  • Med rullande spänne i rostfritt stål
  • Utan käkplatta
  • Bältesbredd: 16 mm

Tekniska data:

  • Material: läder med rostfritt stål rullande spänne
  • Bältesbredd: 16 mm

leveransomfång:

1x bussar avböjning av avböjning f. Swed. RH Classic

faq

vad gör bussarna avböjare för sväng. RH Classic So Special?
Bussens avböjning av brottslighet f. Swed. RH Classic kännetecknas av dess högkvalitativa rullande spänne i rostfritt stål och dess lämpliga rembredd på 16 mm. Som en ersättande brottsling för svenska ridtréer bidrar den till optimal positionering och stabilisering av tränsen och förbättrar prestanda och komfort vid ridning.

för vem är bussarna i avböjning av brott för sväng. RH Classic särskilt bra?
Bussens avböjning av brottslighet f. Swed. RH Classic är idealisk för dig som vill förbättra effektiviteten i din hästutrustning och säkerställa exakt kontroll och vägledning av din häst. Dess högkvalitativa konstruktion och dess högra storlek gör det till ett utmärkt tillskott för varje svensk ridspel.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Caveson COMFORT-SCHWEDEN II, lackskinn COB svart/svart
Färg: black black | Storlek: VB
BUSSE RIDING STRUT CORFROFTH -SSWEDEN II, LACK -First -Class Leather and Optimal Comfort busse Reithaler Comfort-Sweden II, brist är en svensk ridnalare med låsband. Det uppfyller funktionen för att kontrollera hästen medan du rider och samtidigt ökar hästens komfort. Ridremmen består av första klassläder, som optimalt bearbetades för att visa sig vara robust och hållbar under åren. Detta gör det till ett idealiskt val för dem som letar efter en långvarig och högkvalitativ utrustning. busse Reithaler Comfort-Sweden II, brist kännetecknas av en näsrem med patentläder, som är mjukt och brett och avsmalnande åt sidan. Denna design erbjuder maximal komfort för hästen och säkerställer samtidigt en fin look. Den är utrustad med en lägre käke som kan stängas via rullande spännen och har robusta rostfritt stålbeslag för ytterligare hållbarhet och kvalitet. Översikt: svenska ridremmar med skrymmande remmar First -klassläder i optimal bearbetning Näsband med patentläder, mjukt och bred vadderat Inklusive underkäklarna Rostfritt stålbeslag Tekniska data: Material: First -Class Leather, Patent Leather Beslag: rostfritt stål leveransomfång: 1x bussar som rider Arye Comfort-Sweden II, brist faq Vad gör Busse Riding Stringhaft Comfort-Schweden II, så speciell? Comfort-Sweden II-bussen, färg kännetecknas av dess förstklassiga läder och optimalt utförande. Det erbjuder en ledare täckta, mjuka och breda näsband för maximal komfort och ett snyggt utseende. Det ingår också i en nedre käke och har robust rostfritt stålbeslag. för vem är bussarna som rider på Strut Comfort-Sweden II, lack särskilt bra? Busse Reithaler Comfort-Sweden II, Lack är det perfekta valet för ryttare som letar efter kvalitet och komfort i sin utrustning. Det erbjuder en hög grad av komfort och är gjord av robust och hållbart läder som är lämpligt för både daglig användning och speciella tillfällen.

463,53 kr*
BUSSE Caveson COMFORT-SWEDEN II FULL svartvitt
Färg: black-and-white | Storlek: WB
Busse Riding Strut Comfort -Sweden II -First -Class Leather and Optimal Comfort Busse Reithaler Comfort-Sweden II är en svensk ridnalare med låsband. Det uppfyller funktionen att kontrollera hästen medan du rider och samtidigt säkerställer hästens komfort. Det består av första klassläder, som optimalt bearbetades för att visa sig vara robust och hållbar under åren. Därför erbjuder det fördelen med en lång livslängd och en konstant utseende och prestanda, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som letar efter tillförlitlig och högkvalitetsutrustning. Busse Reithaler Comfort-Sweden II kännetecknas av en avsmalnande och extra bred, mjuk näsrem. Denna design erbjuder maximal komfort för hästen och säkerställer samtidigt en fin look. Dessutom är den utrustad med en nedre käke som kan stängas via rullande spännen och har rostfritt stålbeslag för ytterligare hållbarhet och kvalitet. Översikt: svenska ridremmar med skrymmande remmar First -klassläder i optimal bearbetning i sidled avsmalnande och extra bredare, mjukt underlagda näsband Inklusive underkäklarna Rostfritt stålbeslag Tekniska data: Material: First Class Leather Beslag: rostfritt stål leveransomfång: 1x-bussar som rider Arye Comfort-Sweden II faq Vad gör Busse Reithaler Comfort-Sweden II så speciell? Comfort-Sweden II-bussarna kännetecknas av dess förstklassiga läder och dess optimala utförande. Det erbjuder en avsmalnande, extra bred, mjuk näsrem för maximal komfort och ett snyggt utseende. Det ingår också i en nedre käke och har robust rostfritt stålbeslag. för vem är bussarna som rider Strathaft Comfort-Sweden II särskilt bra? Busse Reithaler Comfort-Sweden II är det perfekta valet för ryttare som letar efter kvalitet och komfort i sin utrustning. Det erbjuder hög komfort för hästen och är gjord av robust och hållbart läder som är lämpligt för både daglig användning och speciella tillfällen.

400,79 kr*
BUSSE Caveson COMFORT-KANDARE II, konstläder COB svart/svart
Färg: black black | Storlek: VB
BUSSE Riding Strut Comfort -Kandare II, Lack -First -Class Leather and Excellent Comfort Busse Reithaler Comfort-Kandare II, brist är en svensk ridhalter, speciellt designad för Kandaren. Det spelar en viktig roll för att kontrollera hästen under ridning och säkerställer samtidigt en hög komfortnivå för hästen. tillverkad av första klassläder, som har bearbetats optimerad, lyser denna ridband genom kvalitet och hållbarhet. Detta gör det till ett idealiskt val för ryttare som värderar motstånd och prestanda. Busse Reithaler Comfort-Kandare II, brist kännetecknas av en näsrem som är avsmalnande och extra bred. Den mjuka sub -padding säkerställer maximal komfort för hästen och färgen ger den ett attraktivt utseende. Dessutom är den utrustad med en underkäke, som är stängd via rullande spännen och robusta rostfritt stålbeslag säkerställer ytterligare hållbarhet och kvalitet. Översikt: svenska byxor för Kandaren First -klassläder i optimal bearbetning avsmalnande på sidan och extra bredare, mjukt underlagda näsborre Inklusive underkäklarna Rostfritt stålbeslag Tekniska data: Material: First -Class Leather with Lack Beslag: rostfritt stål leveransomfång: 1x bussar som rider Arye Comfort-Kandare II, brist faq Vad gör Busse Reithaler Comfort-Kandare II, målar så speciell? Comfort-Kandare II-bussen, färg kännetecknas av dess förstklassiga läder och det optimerade utarbetet. Specialfunktioner är i sidled avsmalnande, extra bredd och mjukt underlags näsband som ger maximal komfort och har en tilltalande utseende. Den är också utrustad med en nedre käke och robust rostfritt stålbeslag. för vem är bussarna som rider Artere Comfort-Kandare II, målar särskilt bra? Busse Reithaler Comfort-Kandare II, Lack är ett utmärkt alternativ för ryttare som förlitar sig på kvalitet och komfort. Det erbjuder utmärkt kontroll när du rider med skandarier och är idealisk för både daglig användning och speciella tillfällen.

463,53 kr*
BUSSE Caveson COMFORT-KANDARE II FULL svartvitt
Färg: black-and-white | Storlek: WB
busse ridning strut komfort -kandare ii -första -klass läder och maximal komfort Busse Reithaler Comfort-Kandare II är en svensk trägar som är speciellt utformad för skandarier. Den används för att effektivt kontrollera hästen när man rider och erbjuder samtidigt hög komfort för hästen. Ridremmen består av första klassläder, som optimalt bearbetades för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft. Med sin vackra design och den utmärkta kvaliteten är det ett utmärkt val för ryttare som letar efter motstånd och prestanda. busse-ridband Comfort-Kandare II kännetecknas av en avsmalnande och extra bred, mjuk näsrem. Denna design säkerställer maximal komfort och ger samtidigt ett estetiskt tilltalande utseende. Dessutom är den utrustad med en lägre käke som är lätt att stänga via rullande spännen, och den har robust rostfritt stålbeslag för ökad hållbarhet och kvalitet. Översikt: svenska byxor för Kandaren First -klassläder i optimal bearbetning i sidled avsmalnande och extra bredare, mjukt underlagda näsband Inklusive underkäklarna Rostfritt stålbeslag Tekniska data: Material: First Class Leather Beslag: rostfritt stål leveransomfång: 1x-bussar som rider Arye Comfort-Kandare II faq Vad gör Busse Reithaler Comfort-Kandare II så speciell? Comfort-Kandare II-bussarna kännetecknas av dess förstklassiga läder och dess optimala utförande. Det erbjuder en avsmalnande, extra bred, mjuk näsrem för maximal komfort och ett snyggt utseende. Det ingår också i en nedre käke och har robust rostfritt stålbeslag. för vem är bussarna som rider på städen Comfort-kandare II särskilt lämplig? Busse Reithaler Comfort-Kandare II är det ideala valet för ryttare som värderar kvalitet, komfort och prestanda. Det erbjuder utmärkt kontroll när du rider med skandarier och är lämplig för både daglig användning och speciella tillfällen.

400,79 kr*
%
BUSSE Caveson MAILAND FULL
Storlek: WB
Caveson MAILANDRundsydd, vitfodrad, med optimal funktion och i en vacker design av det bästa italienska läderet. - svenskt näsband med sidledes avsmalnande samt extra brett, mjukt vadderat näsband - med lackläderyta, rullspännen och integrerad käppkudde- kan spännas in i huvudstycket på båda sidor- innehåller separat näsbandsfransband för användning i konventionella tränsar- pro nature: tillverkad huvudsakligen av rent vegetabiliskt garvat läder- högkvalitativa beslag i rostfritt stålFärg: svart/vitStorlekar: Cob / Fullblod, Full / Warmblood

917,64 kr* 952,61 kr*
st.
%
Tips
BUSSE Caveson MILAZZO-KANDARE svart/vit FULL
Färg: svart/vit | Storlek: WB
BUSSE Caveson MILAZZO-KANDARE imponerar med sin vackra design i det bästa italienska läderet. Svenskt näsband med sidoförskjutning och extra brett, mjukt vadderat näsband med lackläderyta, rullspännen och integrerad käppkudde.kan spännas fast i huvudstycket på båda sidorinnehåller separat näsband och chevronband för användning med konventionella dubbla tyglar eller tränsar.pro nature: tillverkad huvudsakligen av rent vegetabiliskt garvat läderBeslag i rostfritt stål av hög kvalitet. färg: svart/vit, svartstorlek: fullblod, varmblod

847,94 kr* 882,91 kr*
st.
%
BUSSE Caveson GRAND PRIX Fullblod svart/vit
Caveson GRAND PRIXSvenskt näsband med sidledes avsmalnande och mjukt underlagt näsband, rullspänne och vadderad käppkudde. - pro nature: tillverkad av huvudsakligen rent vegetabiliskt garvat läder- komplett med låsband- beslag i rostfritt stål av hög kvalitetFärger: svart/svart, svart/vitStorlekar: Ponny, Cob / Fullblod, Full / Warmblood

499,42 kr* 569,24 kr*
st.
BUSSE Käkskydd f. Svensk RH CLASSIC svart
Färg: Svart
Busse Kieferpad f. Schwed. RH Classic - Bekväm ersättningsdyna das busse Kieferpad f. Schwed. RH Classic är en speciell ersättande käkplatta för svenska ridstjälkar. Dess huvudfunktion är att säkerställa mer komfort och skydd på hästens tall under ridning. Denna käftpad av bussar är lämplig för avböjningsdäck upp till 16 mm och övertygar med sin mjuka underdrivning. Detta erbjuder ytterligare komfort och skydd för hästen genom att fördela trycket jämnt och undvika skurar. das busse Kieferpad f. Schwed. RH Classic har en längd/bredd på 12,5 cm/40 mm och är därför idealisk för de flesta svenska ridstjälkar. Varje ryttare som värderar sin hästs hälsa och välbefinnande bör överväga denna praktiska reservdel. Översikt: Ersätt käke dynan för svenska ridformler För avböjningar upp till 16 mm Mjukt underbyggt för ytterligare komfort Längd/bredd: 12,5 cm/40 mm Tekniska data: Material: läder med stoppning För avböjningar upp till 16 mm Längd/bredd: 12,5 cm/40 mm leveransomfång: 1x bussar Pine Pad f. Schwed. RH Classic faq Vad gör bussarna käken f. Schwed. RH Classic So Special? Busse Kieferpad f. Swed. RH Classic kännetecknas av dess mjuka subushion och dess ideala storlek för de flesta svenska ridstjälkar. Som en ersättande tallkudde säkerställer det ytterligare komfort och skydd för hästen och är idealisk för avböjningar upp till 16 mm. för vem är bussarna Pine Pad f. Schwed. RH Classic särskilt bra? Busse Kieferpad f. Swed. Rh Classic är perfekt för varje ryttare som värderar sin hästs hälsa och välbefinnande. Med sin mjuka underdrivning erbjuder den ytterligare komfort och skydd och är ett idealiskt tillskott till de flesta svenska ridstjälkar.

103,97 kr*