BUSSE Schabraket SIMFONY WS COB/FULL-DR svart i korthet:


Busse Settory Simfony WS - Högkvalitativ design möter enastående komfort

Bussbussen Setting Smfony WS är en ryggformad funktionell saprack, som övertygar både med sin eleganta optik och dess utmärkta kvalitet. Med en extra hög och arbetar långt in i ryggen erbjuder den optimal komfort och passform, vare sig under daglig träning eller vid speciella tillfällen.

Utformningen av sadelplattan markeras av en stor fyrkantig plugg, en L-formad glittrande nätinsats med logotypapplikation och en glittrande gräns, som är inramad av en annan gräns i lackoptiken. Det övre materialet och basen är gjord av mjuk velorvävnad, medan den form -stabila, väl klädselinsatsen gjord av skum och polyesterfleece säkerställer ytterligare komfort.

Undersidan av bussbörsen Simfony WS består av Optry, ett särskilt fuktgivande och snabbt och torrt funktionellt material tillverkat av polyester. Utrustad med en bältesstrukturfästning med kardborrfäste och lite ordnad, stängd sadelbältesfästning, är sadelplattan lätt att fästa och säkert att använda. Dessutom är det maskinvättbart upp till 30 ° C, vilket underlättar vård.

Översikt:

  • Ryggform -vänlig design med hög Withers Freedom
  • Square Plug and Glittering Mesh Använd
  • Ober -material och ett tillverkat av mjuk velorvävnad
  • fuktgivande och snabba undersidan
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: Velours tyg, skum/polyesterfleece
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar sadel pad simfony ws

faq

Vad gör Busse Smarrack simfony ws så speciell?
Busse Setton Simfony WS kännetecknas av sin ädla design med fyrkantig plugg och glittrande nätinsats, dess höga motstånd mot Withe och användningen av högkvalitetsvävnad. Det erbjuder hög komfort på grund av form -stabilt insats och är också fuktreglerande och snabbtorkning.

för vem är Busse Smarrack Simfony WS särskilt lämplig?
Busse Setton Simfony WS är idealisk för varje ryttare som fäster stor betydelse för komfort och design. Det är idealiskt för vardagligt bruk, men också för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.