Moser Rex 1230 Klippmaskinrset och tillbehör i korthet:


  • Idealisk för fullständig klippning av medelstora hundar.
  • Mycket lämplig för nervösa, bullerkänsliga djur.
  • Kraftfull och särskilt tyst
  • Inkl. skärset i rostfritt stål & 10 kammar
  • Premiumklippare "Made in Germany"

Moser Rex hundklippare med kam set

Beprövad och särskilt tyst klippare för full klippning av medelstora hundar och ljudkänsliga djur. Tack vare det stora urvalet av push-on-kammar finns det rätt tillbehör för alla pälstyper!

Moser Rex klippare är idealisk för att klippa medelstora hundar. Jämfört med andra klippare går klipparen mycket smidigt och är särskilt tyst (60 dB), vilket gör att den är lämplig även för bullerkänsliga och nervösa djur. Tack vare en robust precisionsdrift och beprövad teknik garanteras hög klippkapacitet. Den behändiga Moser Rex drivs med nätström och erbjuder tillräckligt med utrymme att röra sig under arbetet tack vare en 3 meter lång, flexibel nätkabel. Den är också ergonomiskt formad och ligger därför säkert i handen. Den optimalt genomtänkta viktfördelningen gör det möjligt att arbeta med låg trötthet.

Det monterade rakhuvudet i rostfritt stål med grov tanddelning kompletterar Moser Rex perfekt. Det här diamantmyllade rakhuvudet i rostfritt stål är skarpt och har ett exakt skärmönster. En integrerad skärlängdsjustering med 6 fixerbara inställningar från 0,7 till 3 mm möjliggör individuell skärning. De 10 push-on-kammarna i rostfritt stål med färgkodning för enkel storleksorientering är idealiska för matt päls med möjlighet att samtidigt bestämma klipplängden med push-on-kammarna.

En överblick:

  • Idealisk för fullständig klippning av medelstora hundar
  • Särskilt lämplig för nervösa, bullerkänsliga djur.
  • Smidig och robust precisionsdrift
  • Kraftfull och särskilt tyst
  • Attraktiv, ergonomisk design
  • Optimal viktfördelning för trötthetsfritt arbete
  • Flexibel, långvarig 3 m rund kabel för maximal rörelsefrihet
  • Högkvalitativt utförande
  • Precisionsslipad bladuppsättning i rostfritt stål med grov tanddelning
  • Integrerad klipplängdsjustering med 6 inställningar (0,7 till 3 mm)
  • Inkl. kammensats i rostfritt stål
  • Premiumklippare "Made in Germany"

Teknisk data:

  • Driftsätt: Nät
  • Drivning: Polariserad vibrerande armaturdrift
  • Spänning: 220 - 240 V
  • Effektförbrukning: 15 W
  • Nätfrekvens: 50 Hz
  • Skärhastighet: 3000 slag/min
  • Ljudtrycksnivå: max. 60 dB (A)
  • Mått: ca 18 x 6,7 x 4,2 cm
  • Vikt: ca 620 g (utan kabel)
  • Längd på nätkabeln: 3 m
  • Färg: svart
  • Skärsystem: skärsats i rostfritt stål
  • Skärsättningsbredd: 46 mm
  • Skärlängd: 0,7 - 3 mm (6 låsbara inställningar)

Leveransomfattning:

1x Moser Rex klippare 1230
1x skärsats justerbar 0,7 - 3 mm
1x uppsättning kammar av rostfritt stål (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22, 25 mm)
1x kam 6 mm
1x kam 9 mm
1x bladskydd
1x rengöringsborste
1x skärolja

Tillverkare "Moser"

Moser klippmaskin - professionell klippmaskin för husdjur

Exceptionella produktidéer, framtidsorienterad teknik och förstklassig kvalitet "Made in Germany" - det är vad husdjursmärket Moser står För. Som en ledande europeisk tillverkare av djurklippare sätter MOSER standarden för innovativ, professionell Utrustning.

Först och främst är Mosers klippare intresserade av hälsan hos djurets hud och Päls. En konsekvent klippt päls underlättar inte bara den dagliga pälsvården, utan ökar också avsevärt välbefinnandet och ger ett välskött Utseende. Med en MOSER AnimalLine djurklippningsmaskin kan arbetet utföras enklare och framför allt snabbare än med saxar - för en jämnare och mer professionell Klippning.

MOSER AnimalLine djurklippare är kända för robusthet och lång Livslängd. Extremt behändigt och behagligt lätt är två andra viktiga egenskaper hos våra Maskiner. Särskilt för känsliga eller nervösa djur är det en välsignelse att klippas med MOSER AnimalLine med särskilt låg Ljudnivå. Vår servicekompetens och det utmärkta förhållandet mellan pris och prestanda är mer än en handfull goda skäl för att klippa med MOSER AnimalLine!

Varför klippa med Moser klippare?

Det handlar i första hand om hälsan hos djurets hud och Päls. Med andra ord handlar det om hundens välbefinnande och Kroppsvård. Sedan handlar det förstås också om ett välskött Utseende. En konsekvent klippt päls är den dagliga Pälsvården. För detta arbete med hunden erbjuder Wahl Animal fantastiska Produkter: ergonomiska, smidiga och Utrymmessnåla. Perfekt för Hemmet.

Ljudnivå: 60 dB
Ursprung: Tyskland
Slagfrekvens: 3000 H/min
Kraft: 15 W
Driftsätt: Sladd
Djurart: Hund, Katt
Strömförsörjning: 230 Volt
Djurstorlek: Katter, mellanstora hundar

2 från 2 omdömen

5 från 5 Stjärnor


100%

0%

0%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


30 juli 2022 14:40

Moser Rex

Super Maschine Voll zufrieden

15 augusti 2022 09:27

Super

schert sehr leise, geht super durchs Fell, ich kann meine 30 Kg Goldendoodlehündin sehr gut damit scheren. Klasse!

Aesculap Klippmaskinolja 90 ml
Aesculap Skärmaskinolja 90ml Specialoljan för alla Aesculap klippmaskiner är lämplig för alla rörliga delar på och i klipphuvudet. Klippmaskinsoljan säkerställer optimal smörjning av alla rörliga delar i klipphuvudet. Oljan är också perfekt lämpad för alla vanliga märkesklippare. En överblick: inte förhärdar och inte håller ihop passar också till alla vanliga klippare Innehåll: 90 ml Leveransens omfattning: 1x Aesculap clipper oil 90ml

Innehåll: 0.09 Liter (1 182,22 kr* / 1 Liter)

106,40 kr*
st.
Moser Skärningssats för rakklipp för Rex 0,7-3 mm
Original rakhuvud för Moser Rex 1230Professionell skärsats av full metall i grov eller fin version för Moser Rex klippare.Klipphuvudet till Moser Rex 1230 klipparen är en precisionsslipad skärsats i helmetall. Skärsetet är "Made in Germany" och lämpar sig både för professionell användning och för hemmabruk. Rakhuvudet är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål genom korsslipning och är inte stämplat. Denna tillverkningsmetod ger rakhuvudet en extremt lång livslängd. Den integrerade skärlängdsjusteringen gör det möjligt att stegvis justera skärsatsen från 0,7 till 3 mm. Den räfflade profilen på baksidan garanterar optimal kylning av skärsatsen. Den speciella geometrin på rakhuvudet och det optimalt anpassade skärtrycket garanterar en exakt skärning. Tack vare den höga kvaliteten på tillverkningen kan klippbladet slipas om flera gånger.Skötselinstruktioner:För att rakhuvudet ska ha en optimal livslängd är det viktigt med regelbunden och korrekt skötsel. Rengör skärplattorna med en mjuk trasa eller borste. Se till att tandlägena är rena. För att förhindra korrosion när du använder desinfektionsmedel ska du torka rakhuvudet ordentligt.Efter torkning oljar du in klipphuvudena med klippolja. Klippbladen måste oljas före varje användning när klipphuvudet är monterat. Smörj in oljan var 5-10 minut medan du arbetar.Efter oljningen ska du låta maskinen gå på tomgång i några sekunder så att oljan kan spridas väl och inte överförs till djurets hår. Med rätt underhåll och skötsel kan rakhuvudenas hållbarhet ökas med upp till 20 %. Återställning kan också fördröjas.Översikt:Passar till Moser klippare Rex 1230Professionell komplett metallskärningssatsMed integrerad justering av skärlängden 0,7 till 3 mm46 mm bredd på skärsatsenHögkvalitativt utförandeMycket lång skärlivslängdKan slipas om flera gångerAlla delar är tvär- och profilslipade.Tillverkad i TysklandSkärlängd:Fin tand (tanddelning 1,6 mm, för tunna till medelstora lager med lite underlag och perfekt finish).Grov tand (tanddelning 2 mm, för tjock eller matt päls)

503,21 kr*
WAHL Skärset Olja Special 200 ml
WAHL Clipper oil special 200 ml Oljan för klippmaskiner WAHL är lämplig för alla rörliga delar på och i klipphuvudet. Den här högkvalitativa oljan för klippmaskiner rengör och oljar din WAHL klipputrustning på ett tillförlitligt sätt och skyddar den även mot korrosion. Efter oljning kan lätta rostfläckar avlägsnas mycket snabbt. Denna specialolja är idealisk för klippare, professionella hårklippare och hårklippare före, under och efter klippning. Optimal skötsel utan att det blir för tröttsamt. En överblick: Olja för klipphuvud 200 ml Optimal vård utan att det blir för tröttsamt För klippare, skärsatser och klipphuvuden Före, under och efter klippning Innehåll: 200 ml

Innehåll: 0.2 Liter (1 345,50 kr* / 1 Liter)

269,10 kr*
st.
WAHL Blade Ice Cooling Spray 4in1 400 ml
WAHL Blade Ice Cooling Spray 4in1 WAHL Blade Ice Spray kyler och rengör ditt rakhuvud på några sekunder. Använd WAHL Blade Ice Spray för att avlägsna pälsrester från klippaggregatet, för att kyla och olja klippaggregatet optimalt. Genom att använda 4in1-oljan under klippningen kan du enkelt ta bort den klippta pälsen från klippbladet för att få ett jämnt snitt. Blade Ice-sprayen minskar avsevärt friktionen på klipphuvudena , vilket leder till mindre värmeutveckling. Dina djur kommer att älska när det inte blir för varmt i skärsatsen. Den låga värmen tack vare kylsprayen minskar också avsevärt slitaget på klipphuvudet. Efter klippning kan Blade Ice Spray användas för att skydda bladet från korrosion. Blade Ice Spray är lämplig för alla märken av klippmaskiner. 4in1-sprayen ger: Direkt kylning Smörjning Rengöring Korrosionsskydd Användning: Spraya bara Blade Ice Spray på och vid sidan av knivuppsättningen med några minuters mellanrum efter och under klippningen på ett avstånd av cirka 10 cm. Resultat: Blade Ice Spray ger omedelbar kylning, oljning och rengöring av klipphuvudet. Korrosionsskyddet ger också minskat slitage på skärsatsen. Innehåll: 400 ml

Innehåll: 0.4 Liter (380,13 kr* / 1 Liter)

152,05 kr*
st.
Moser Kamensättning av plast för Rex, Fox, 1400, Arco
Moser Basic kam med påsättning 6 olika kammar för hårklippare - 3mm till 25mm ersättning för WAHL och Moser hårklippare för husdjur. Moser kammar i 6 storlekar passar till de flesta WAHL hårklippare. Med den här svarta plastkammen har du alla skärlängder du behöver till hands. Dessa styrkammar för WAHL klippare är hållbara och lätta att fästa och ta bort. Moser uppsatskammen består av 6 plastfästen i följande längder: 3 mm 6 mm 9 mm 12 mm 18 mm 25 mm De påtryckbara kammarna är lämpliga för: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar PRO Komplett lista över kompatibla enheter från WAHL / Moser: Typ 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

257,40 kr*
st.
Moser Kam, rostfri-för Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro
Moser Kamma i rostfritt stål för alla vanliga WAHL och Moser maskiner. De rostfria redskapskammarna Moser / WAHL glider effektivt och snabbt genom pälsen och är särskilt robusta och hållbara. De smala tänderna i rostfritt stål på de rostfria kammarna glider, jämfört med konventionella plastkammar, utan ansträngning genom den redan klippta pälsen och säkerställer på så sätt ett jämnt klippresultat. Moser push-on-kammar kombineras bäst med 1,5 mm klipphuvuden för att uppnå ett optimalt klippresultat . Push-on-kammen sätts helt enkelt på rakhuvudet i önskad längd. Fast passform utan att glida. Ett särskilt färgsystem gör det lättare att snabbt välja rätt kamWAHL. För att uppnå önskad hårlängd ska håret alltid klippas med kammarna i tillväxtriktningen . En överblick: Kamm med tryckbar kupa med tänder av rostfritt stål Goda glidegenskaper. Färgkodning för enkel orientering. Särskilt hållbara. jämn finish sitter tätt på rakhuvudet för rakhuvuden med en bredd på 46 mm för Moser Rex, Fox, Arco, Arco Pro och Moser 1400 Moser push-on kammar finns i följande längder: 3 mm 6 mm 10 mm 13 mm 16 mm 19 mm 22 mm 25 mm Moser push-on kammar är lämpliga för: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar Pro Komplett lista över kompatibla enheter från WAHL / Moser: Typ 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

257,40 kr*
Moser Kassett för skärsatsen
Moser Skärningssats med väska Plastkassetten för skärsatser Moser är en praktisk förvaringslåda för skärsatser från WAHL, Moser och passar även för många skärsatser från andra tillverkare. En överblick: Robust plasthållare för upp till 5 skärsatser Färg: svart

292,51 kr*
st.
Moser Kamensättning, rostfri för Rex, 1400, Arco, Adelar
Moser Kammensättning av rostfritt stål för Rex, 1400, Arco, Adelar Satsen med kammar för påsättning WAHL / Moser innehåller 3 kammar av rostfritt stål i följande storlekar: 3 mm6 mm10 mm Kammarna är lämpliga för: Moser REXMoser 1400Moser ARCOAdelarAdelar Pro Komplett lista över kompatibla enheter från WAHL / Moser: Type 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

421,27 kr*
st.
WAHL Kamset i rostfritt stål för Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro
WAHL Kamm i rostfritt stål som kan tryckas på - 8 delar Med det här setet har du 8 olika push-on kammar till ditt förfogande. Från kort till lång, rätt fäste är redo för varje pälslängd med bara ett handtag. De ursprungliga WAHL push-on-kammarna av rostfritt stål är särskilt robusta och hållbara. Setet för alla fall! Kammor i rostfritt stål med färgkodning för att enkelt hitta storleken i en praktisk förvaringslåda. WAHL Kammor i rostfritt stål och en 0,8 mm (#30) klippningssats är en idealisk kombination och är idealiska för matt päls med samtidig möjlighet att bestämma klipplängden med kammarna! Känn dig fram till önskad klipplängd med hjälp av storlekarna på metallkammarna. Tack vare den enkla hanteringen genom att glida på de rostfria stålkammarna kan du enkelt och snabbt byta mellan storlekarna. För en tidsbesparande klippning och ett jämnt klippresultat upp till 25 mm. WAHL Push-on kammar i en överblick: Skärlängd för skärsatsen i millimeter + skärlängd för påtryckkammen i millimeter = uppnådd skärlängd! Kammensats i rostfritt stål med tryckbar kam Bättre glidning i håret (jämfört med konventionella push-on kammar). Färgsystem för enkel identifiering av kamstorlek Sofistikerad förvaringslåda Säker passform tack vare låsning på skärsatsen Mycket goda glidegenskaper tack vare smala metalltänder Mer formstabil än konventionella plastkammar som kan tryckas på Tidsbesparande klippning Jämnt klippresultat upp till 25 mm Passar för: WAHL SUPER Brudgummen WAHL Bravura WAHL Creativa Moser Adelar (Pro) Moser Arco (Pro) Moser 1400 Moser Rex Moser Räv Leveransens omfattning: 1x WAHL push-on kam rostfritt stål röd 3 mm 1x WAHL push-on kam rostfritt stål lila 6 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål blå 10 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål orange 13 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål gul 16 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål rosa 19 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål grön 22 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål ljusblå 25 mm 1x praktisk förvaringslåda i plast

526,62 kr*
st.