Särskilt våtbatteri för elstängsel 12V 80Ah i korthet:


  • långsamma laddnings- och urladdningscykler
  • Syra: svavelsyra 37 % = densitet 1,28.
  • Batteriet "torrt förladdat
  • Kapacitetsdata för 100 timmars standardladdning (C100)

Särskilt våtbatteri för elektriska fäktare 12V 80Ah

Det speciella 12 Volt våtbatteriet med extremt låg självavladdning och 80 Ah är särskilt lämpligt för 12 Volt batteridrivna apparater med eller utan solpanel. Batteriet är speciellt utformat för användning med elektriska fäktare.

Av säkerhetsskäl levereras batteriet utan batterisyra. Om en fackman har fyllt batteriet måste det laddas helt efteråt. Om 12-voltsbatteriet tas ur bruk måste det också laddas varje månad.

Särskilt våtbatteri i en överblick:

  • Långsamma laddnings- och urladdningscykler
  • Syra: svavelsyra 37 % = densitet 1,28
  • Leverans utan syra
  • När batteriet inte är i drift måste det laddas varje månad.
  • Batteriet "torrt förladdat
  • Fullständig laddning efter fyllning med syra
  • 1 års garanti (Observera: inget garantianspråk vid djup urladdning)
  • Kapacitetsdata för 100 timmars standardladdning (C100)

Obs: Av säkerhetsskäl levereras batterierna utan batterisyra. Vi rekommenderar att dessa fylls av en specialist på plats.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Strömförsörjning: 12 Volt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Adapterkabel 12 Volt
Batteriklämmset - 12V-adapterkabel med isolerade klämmor 12 Volt adapterkabel med krokodilklämmor för 9 Volt elektriska fäktare Den här adapterkabeln är lämplig för alla 9-volts elektriska fäktare som kan anslutas direkt till ett 12-voltsbatteri. I framtiden kan du förse ditt 9-volts elstängsel med ström från ett 12-volts batteri för elstängsel. Anslut bara krokodilklämmorna till batteriets poler och anslut batteriet till ditt 9-volts elstängsel via den 80 cm långa anslutningskabeln och krokodilklämmorna. Adapterkabeln sänker spänningen och du kan börja använda ditt elstängsel. 12-voltsadapterkabeln har en total längd på 80 cm med alligatorklippanslutning. En överblick: Med 80 cm kabel För anslutning av ett 12-volts våtbatteri För anslutning till 9 volt elektrisk stängselutrustning Enkel hantering Väderskyddad Speciellt utvecklad och testad för användning på fältet Leveransens omfattning: 1x AKO Tillbehör till betesstängsel för 9 V-enheter - Adapterkabel 12 volt.

186,12 kr*
st.
Batteritestare digital 6-20 V
Med Digital-Battery-Tester kan du testa dina betestillbehör i ett testområde från 6 till 20 volt, så att du alltid har full kapacitet och optimal laddning. På så sätt kan du förhindra fel eller inte helt laddade batterier och öka deras livslängd, eftersom den minskar om de inte laddas på rätt sätt. Spänningen i öppen krets (i början) och spänningen under belastning (efter "-"-tecknet) visas. En överblick: Testområde från 6 till 20 voltInget driftsbatteri krävsSpänningen vid tomgång (i början) och spänningen under belastning (efter "-"-tecknet) visas. Leveransens omfattning: 1 x batteritestare

360,72 kr*
st.