Moser Hårtork Protect 1500 W i korthet:


  • Hårtork för hundar
  • Bekväm individuell styling
  • 2 hastighets- och 3 värmeinställningar
  • För långt och kort hår

Moser Professionell hårtork Protect 1500 Watt

Kraftfull och tyst hundhårtork för professionell djurvård.

3 värmeinställningar och 2 justerbara vindhastigheter ger dina husdjur en behaglig och snabb torkning. Hundetorken Moser är optimal för att torka mjukt hundhår. Efter trimningen kommer din hund att glänsa i en ny glans.

Den här ergonomiska stylingtalangen garanterar en tyst och skonsam torkning. Den särskilt tysta hårtorken är också idealisk för ljudkänsliga djur . En hundhårtork av hög kvalitet kännetecknas av ett utbytbart filter . Hårtorken Moser möjliggör hygieniskt arbete. Hårtorkenligger bra och ergonomiskt i handen tack vare den balanserade viktfördelningen. Denna ergonomiska stylingtalang garanterar tyst och skonsam torkning av alla typer av pälsar.

Hårtork Protect i en överblick:

  • 1500 watt kraftfull för snabb torkning
  • Hållbar och pålitlig AC-kollektormotor med säkerhetstermostat
  • Avtagbart filter för enkel rengöring
  • Handtag med halkfri yta
  • Balanserad viktfördelning
  • 2 hastighets- och 3 värmeinställningar
  • Separat kallknapp
  • 2,8 m professionell kabel och kabelupphängning

Leveransens omfattning:

1x hårtork Protect
2x professionella munstycken (långt hår/standard)

Tillverkare "Moser"

Moser klippmaskin - professionell klippmaskin för husdjur

Exceptionella produktidéer, framtidsorienterad teknik och förstklassig kvalitet "Made in Germany" - det är vad husdjursmärket Moser står För. Som en ledande europeisk tillverkare av djurklippare sätter MOSER standarden för innovativ, professionell Utrustning.

Först och främst är Mosers klippare intresserade av hälsan hos djurets hud och Päls. En konsekvent klippt päls underlättar inte bara den dagliga pälsvården, utan ökar också avsevärt välbefinnandet och ger ett välskött Utseende. Med en MOSER AnimalLine djurklippningsmaskin kan arbetet utföras enklare och framför allt snabbare än med saxar - för en jämnare och mer professionell Klippning.

MOSER AnimalLine djurklippare är kända för robusthet och lång Livslängd. Extremt behändigt och behagligt lätt är två andra viktiga egenskaper hos våra Maskiner. Särskilt för känsliga eller nervösa djur är det en välsignelse att klippas med MOSER AnimalLine med särskilt låg Ljudnivå. Vår servicekompetens och det utmärkta förhållandet mellan pris och prestanda är mer än en handfull goda skäl för att klippa med MOSER AnimalLine!

Varför klippa med Moser klippare?

Det handlar i första hand om hälsan hos djurets hud och Päls. Med andra ord handlar det om hundens välbefinnande och Kroppsvård. Sedan handlar det förstås också om ett välskött Utseende. En konsekvent klippt päls är den dagliga Pälsvården. För detta arbete med hunden erbjuder Wahl Animal fantastiska Produkter: ergonomiska, smidiga och Utrymmessnåla. Perfekt för Hemmet.

Kraft: 1500 W
Driftsätt: Sladd
Djurart: Hund, Katt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.