BUSSE Pannband CLAIRE S (49-53) svart i korthet:


busse pannband Claire - Stylish and Warming

busse pannbandet Claire är en snygg och samtidigt som värmer pannband som är perfekt för kalla dagar. Dess fashionabla stickning utanför gör det till ett idealiskt val för alla som värderar både värme och stil.

Detta fashionabla pannband imponerar med sin externa stickdesign, vilket ger varje outfit en fashionabel touch. Inuti är den utrustad med mjuk fleece som säkerställer ytterligare komfort och värme.

Busse -pannbandet Claire består av 100% polyakryl i det övre materialet och 100% polyester i foder, vilket garanterar både komfort och hållbarhet. Materialen säkerställer värme och en trevlig bärande komfort.

Översikt:

  • Stylskt och uppvärmning av pannbandet
  • Fashionabla rep utanför
  • Mjuk fleece inuti
  • Ober -material tillverkat av 100% polyakryl
  • Foder gjord av 100% polyester

Tekniska data:

  • Ober Material: 100% polyakryl
  • Mat: 100% polyester

leveransomfång:

1x bussar pannband Claire

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussbandet Claire?
Bussarna pannband Claire är ett snyggt och värmande pannband med ett fashionabelt stickmönster på utsidan. Den har en mjuk fleece inuti och består av 100% polyakryl i det övre materialet och 100% polyester i fodret.

för vem är bussarna pannband Claire särskilt lämplig?
Bussarna pannband Claire är idealisk för alla som värderar värme och stil på kalla dagar. Dess fashionabla stickmönster och uppvärmningsfunktionen gör det till ett perfekt val för de kalla månaderna.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.