BUSSE Säkerhetsväst BURGHLEY C_M (10 år) svart i korthet:


bussar Security Vest Burghley - Maximal säkerhet med maximal komfort

bussar Security Vest Burghley är certifierad enligt standard EN 13158: 2018, nivå 3 och erbjuder således de högsta säkerhetsstandarderna för ryttaren. Din totala längd och midjebredd kan justeras individuellt för att säkerställa det optimala sätet och komforten.

Säkerhetsvästen är utrustad med en försämringsstängning i front och breda kardborrband i axel- och midjeområdet, vilket gör att västen kan ta bort västen snabbt och säkert i händelse av en olycka. Deras ergonomiska form säkerställer optimal komfort, även med längre bärtider.

bussar Security Vest Burghley har skyddare av lättvikt speciellt skum i panelkonstruktion, vilket säkerställer maximal rörelsefrihet. Ditt andningsbara, lättvård yttre material bidrar till bekvämligheten. Det yttre materialet består av 100% nylon och foder tillverkat av 85% nylon och 15% elastan.

Översikt:

  • EN 13158: 2018, nivå 3 -certifierad
  • Individuellt justerbar total längd och midjebredd
  • Front mognar
  • Bra borttagning i händelse av en olycka på grund av breda kardborrfästen
  • Ergonomisk form för optimal komfort
  • Skydd av Lightweight Special Foam
  • andningsbart, enkelt yttre material
  • Exteriörmaterial: 100% nylon
  • Foder: 85% nylon, 15% Elasthan

Tekniska data:

  • Exteriörmaterial: 100% nylon
  • Foder: 85% nylon, 15% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar Security Vest Burghley

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussarna säkerhetsväst Burghley?
Bussens säkerhetsväst Burghley är certifierad enligt standard EN 13158: 2018, nivå 3 och erbjuder därmed de högsta säkerhetsstandarderna . Den har en individuellt justerbar total längd och midjebredd, en stängning i fronten och breda kardborrfästelement i axeln och midjan. Deras ergonomiska form säkerställer optimal komfort. Det har skyddare av lättvikt speciellt skum och ett andningsbart, enkelt yttre material. Det yttre materialet består av 100% nylon och foder tillverkat av 85% nylon och 15% elastan.

för vem är bussarna Security Vest Burghley särskilt lämplig?
Bussens säkerhetsväst Burghley är det ideala valet för åkare som värderar de högsta säkerhetsstandarderna och komforten. Med sin individuellt justerbara passform, den brunnsremedda kardborrfästet och den ergonomiska designen är den förutbestämd för daglig träning och tävlingar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.