BUSSE Ridhandskar TIAM XS svart i korthet:


busse ridhandskar tiam - filigran all -year ridhandske med dynamisk design

bussar som rider handskar Tiam är filigran alla -åriga ridhandskar, som med sin dynamiska våghalsring på baksidan av handen runt varje riddräkt perfekt. De skärs kort på handleden, vilket säkerställer ytterligare fri rörelse, särskilt på varma dagar.

Handytan på handskarna är tillverkad av andningsbart, mycket elastiskt funktionellt material med sportigt silikontryck, vilket är trevligt mjukt som en andra hud på baksidan av handen. Det mindre beställda silikontrycket på hela handen inre område erbjuder ett lätt grepp för själfulla tyglar när man rider.

Som ett speciellt extra har de bussarna som rider handskar Tiam ett kardborrfäste för individuell breddreglering på en smal stängningstejp längst ner i handleden. Detta säkerställer inte bara en ren design på baksidan av handen, utan har också visat sig vara särskilt praktisk eftersom du fastnar betydligt mindre med kardborrbandet i vardagen. Handskarna är också kompatibla med pekskärm och har ytterligare förstärkningar i de mer stressade områdena.

Översikt:

  • Filigree All -Year Riding Glove With Dynamic Design
  • Skär kort på handleden för fri rörelse
  • Handytan gjord av andningsbart, mycket elastiskt funktionellt material
  • Lite beställning av silikontryck för lätt grepp
  • kardborrfäste för individuell breddreglering
  • Pekskärmskompatibel
  • Ytterligare förstärkningar på mer stressade platser

Tekniska data:

  • Material: andningsbart, mycket elastiskt funktionellt material

leveransomfång:

1x bussar som rider handskar tiam

faq

Vilka specialegenskaper är bussarna som rider handskar tiam?
Bussarna som rider handskar tiam är filigran alla -års ridhandskar med en dynamisk vågsektion på handbacken. De skärs kort på handleden och har en handyta gjord av andningsbart, mycket elastiskt funktionellt material med sportig silikontryck. De erbjuder lätt grepp, ett kardborrfäste för individuell breddreglering, är pekskärmkompatibla och har ytterligare förstärkningar i mer stressade områden.

för vem är bussarna som rider handskar tiam särskilt lämpliga?
Bussarna som rider handskar Tiam är lämpliga för åkare som letar efter en filigran, året runt, bärande handske som inte inte Endast genom sin funktion, men också övertygad om sin dynamiska design. Speciellt på varma dagar garanterar genvägen på handleden en fri känsla av rörelse, medan det andningsbara, mycket elastiska materialet säkerställer komfort och lätt grepp om kontroll när man rider.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.