BUSSE Ridhandskar VALEA XS vit i korthet:


busse ridhandskar Valea - Athletic All -Year Riding Glove With Dynamic Design

bussar som rider handskar Valea är atletiska alla -åriga ridhandskar, som med sin dynamiska våghalsring på baksidan av handen rundar av varje riddräkt perfekt. De skärs kort på handleden, vilket säkerställer ytterligare fri rörelse, särskilt på varma dagar.

Handytan på handskarna är tillverkad av andningsbart, tätt nätmaterial, vilket säkerställer att alltid luftig komfort. Det mindre beställda silikontrycket på hela handen inre område erbjuder ett lätt grepp för själfulla tyglar när man rider.

Som ett speciellt extra har de bussarna som rider handskar Valea ett kardborrfäste för individuell breddreglering på en smal stängningstejp längst ner i handleden. Denna placering av stängningen säkerställer inte bara en ren design på baksidan av handen, utan har också visat sig vara särskilt praktisk, eftersom du fastnar betydligt mindre med kardborrbandet i vardagen. Handskarna är också en pekskärmkompatibel och har ytterligare förstärkning i de mer stressade områdena. De är behagligt lätta, elastiska och ändå hållbara. Materialet i ryggen består av 82% nylon och 18% elastan, medan handflatan på 85% polyester och 15% Elasthan består.

Översikt:

  • Athletic All -Year Riding Glove med dynamisk design
  • Skär kort på handleden för fri rörelse
  • andningsbar handyta gjord av nära nätmaterial
  • Lite beställning av silikontryck för lätt grepp
  • kardborrfäste för individuell breddreglering
  • Pekskärmskompatibel
  • Ytterligare förstärkningar på mycket stressade platser
  • behagligt, elastiskt och hårt kläder
  • Material Handback: 82% nylon, 18% Elasthan
  • Materialhandytan: 85% polyester, 15% Elasthan

Tekniska data:

  • Material Handback: 82% nylon, 18% Elasthan
  • Materialhandytan: 85% polyester, 15% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar som rider handskar Valea

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussar som rider handskar Valea?
Bussarna Riding Gloves Valea är atletiska alla -åriga ridhandskar med en dynamisk våghalsring på baksidan av handen. De skärs kort på handleden, har ett andningsbart handgränssnitt gjord av nära nätmaterial och lite beställande silikontryck för lätt grepp. Du har ett kardborrfäste för individuell breddreglering, är pekskärmkompatibel och har ytterligare förstärkning i starkt stressade områden. De är behagligt lätta, elastiska och hårda kläder. Materialet i ryggen består av 82% nylon och 18% elastan, handflatan med 85% polyester och 15% Elasthan.

för vem är bussarna som rider handskar Valea särskilt lämpliga?
Bussarna Riding Gloves Valea är det perfekta valet för åkare som letar efter en atletisk alla års ridhandske som inte bara genom sin funktion, men också övertygad om sin dynamiska design. Speciellt på varma dagar garanterar genvägen på handleden en fri känsla av rörelse, medan det andningsbara materialet och lätt grepp säkerställer komfort och kontroll vid ridning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.