BUSSE Ridhandskar AUTUMN TOUCH C_S svart i korthet:


busse ridhandskar höst touch - värmande ridhandskar för övergångsperioden

bussar som rider handskar Autumn Touch är medvetet enkla ridhandskar, som fortfarande erbjuder utmärkta handtagsegenskaper. De är perfekta för ryttare som sätter värme och en bra plats utan onödiga krusiduller under övergångsperioden.

Handskarna är något fodrade, vilket säkerställer en behaglig varm känsla även under svalare månader. De består helt av hållbart, elastiskt greppmaterial som säkerställer ett säkert och fast handtag. Ytterligare förstärkningar i mycket stressade områden förlänger livslängden för handskar och ökar deras prestanda.

bussavelhandskar Autumn Touch har en mjuk fleecelining för ytterligare komfort. En särskilt användbar egenskap är det speciella materialet i tummen och pekfingret med vilket pekskärmar kan användas utan att ta av handskarna. Den elastiska övergången på handleden är en perfekt slutsats. Det övre materialet i handskarna består av 80% polyuretan och 20% polyester, medan fodret består av 80% polyester, 10% Elasthan och 10% nylon.

Översikt:

  • Enkla ridhandskar med utmärkta handtagegenskaper
  • Lätt fodrad för värme under övergångsperioden
  • Helt tillverkat av hållbart, elastiskt greppmaterial
  • Ytterligare förstärkningar på starkt stressade platser
  • Mjuk fleecelining
  • Drift av pekskärmar möjliga
  • Elastisk övergång på handleden
  • Ober Material: 80% polyuretan, 20% polyester
  • Foder: 80% polyester, 10% elastan, 10% nylon

Tekniska data:

  • Ober Material: 80% polyuretan, 20% polyester
  • Foder: 80% polyester, 10% elastan, 10% nylon

leveransomfång:

1x bussar som rider handskar Autumn Touch

faq

Vilka speciella egenskaper är bussarna som rider handskar hösten touch?
Bussarna som rider handskar höst touch är enkla ridhandskar som erbjuder utmärkta handtag. De är något fodrade och består helt av hållbart, elastiskt greppmaterial. Du har ytterligare förstärkningar i mycket stressade områden och mjuk fleecelining. De är utrustade med speciellt material på tummen och pekfingret som möjliggör drift av pekskärmar och har en elastisk övergång på handleden. Det övre består av 80% polyuretan och 20% polyester, matningen av 80% polyester, 10% elastan och 10% nylon.

för vem är bussarna som rider handskar Autumn Touch särskilt lämplig?
Bussarna Riding Gloves Autumn Touch är idealiska för ryttare som letar efter en varm, välmontering och samma sak tid enkel handske. Du gör dina egenskaper till det ideala valet för alla som inte vill göra utan komfort och funktionalitet i en bra ridhandske även i kallt väder.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.