BUSSE Ridhandskar BENJA XS vit i korthet:


BUSSE Riding Gloves Benja - Lätt och andningshandskar

bussar som rider handskar Benja är lite ledande, omfattande elastiska ridhandskar som är behagligt lätta och andningsbara. De är utformade på ett sådant sätt att de erbjuder ryttare högsta möjliga komfort genom att minska vikten och samtidigt erbjuda utmärkt ventilation.

Handskarna har de bästa handtagets egenskaper genom slitstarka, elastiska antislidssyntetiska läder i hela handflatan, inklusive förstärkning. Detta garanterar optimal kontakt och kontroll, vilket är särskilt viktigt i de exakta rörelserna och känsligheten som är nödvändiga när man rider.

Bussar som kör handskar Benja har en slutsats om nära kontakten på handleden med en elastisk insats för en enkel post. Materialet i ryggen består av 95% polyamid och 5% elastan, medan handflatan på 50% polyester och 50% polyuretan består av - en kombination som kombinerar hög komfort med hållbarhet och funktionalitet.

Översikt:

  • Lite engagemang, omfattande elastiska, lätta och andningsbara ridhandskar
  • Bästa greppegenskaper genom hårt bärande, elastiskt antislidsyntetiskt läder i det inre området
  • nära kontakten på handleden med elastisk användning
  • Materialhandback: 95% polyamid, 5% Elasthan
  • Materialhandytan: 50% polyester, 50% polyuretan

Tekniska data:

  • Materialhandback: 95% polyamid, 5% Elasthan
  • Materialhandytan: 50% polyester, 50% polyuretan

leveransomfång:

1x bussar som rider handskar Benja

faq

Vilka specialegenskaper har bussarna som rider handskar Benja?
Benja -bussarna busthoeing är lite att använda, omfattande elastiska ridhandskar som är behagligt lätta och andningsbara. De erbjuder de bästa handtagets egenskaper genom hårt bärande, elastiska syntetiska läder mot halk i hela handflatan, inklusive förstärkningar. Du har en nära kontakt på handleden med en elastisk insats. Materialet i ryggen består av 95% polyamid och 5% elastan, handflatan på 50% polyester och 50% polyuretan.

för vem är bussarna som rider handskar Benja särskilt lämpliga?
Bussarna som rider handskar Benja är idealiska för ryttare som värderar komfort, lätthet och andningsförmåga. Dina handtagegenskaper och den nära kontaktsexamen gör dig till ett idealiskt val för exakt ridning och hög bärande komfort.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.