BUSSE Ridhandskar BASIC C_S grå svart i korthet:


busse ridhandskar BASIC - elastiska och lätta handskar för ryttare

bussar som rider handskar Basic är behagligt elastiska och lätta handskar som har utformats för ryttare som värderar komfort och flexibilitet. Deras lätta konstruktion gör det möjligt för ryttarna att röra sig fritt utan att behöva kompromissa med hållbarhet.

Den syntetiska läderbeläggningen mot halkar i handflatan och tummen säkerställer utmärkt grepp och kontroll, medan ytterligare förstärkningar i de stressade områdena ökar handskens livslängd. Breddningsregleringen på handleden genom kardborrfäste erbjuder en individuell justering för optimal komfort och passform.

Materialet i bussar som rider handskar Basic består av 80% nylon och 20% polyester, medan handflatan är gjord av 60% nylon och 40% polyester. Denna materialkombination garanterar livslängd och en bekväm passform.

Översikt:

  • Gårdande elastisk och lätt
  • Anti-slip syntetiskt läder i handflatan och på tummen
  • Ytterligare förstärkningar i de stressade områdena
  • Framsteg på handleden genom kardborrfäste
  • Material Handback: 80% nylon, 20% polyester
  • Materialhandytan: 60% nylon, 40% polyester

Tekniska data:

  • Material Handback: 80% nylon, 20% polyester
  • Materialhandytan: 60% nylon, 40% polyester

leveransomfång:

1x bussar som rider handskar Basic

faq

Vilka speciella egenskaper gör bussarna som rider handskar grundläggande?
Bussarna som rider handskar Basic är behagligt elastiska och lätta handskar, utrustade med antislipp syntetiskt läder i det hand inre området och vidare Tummen, såväl som ytterligare förstärkning i de stressade områdena. Du har en breddreglering på handleden på grund av kardborrfäste. Materialet i ryggen består av 80% nylon och 20% polyester, handflatan på 60% nylon och 40% polyester.

för vem är bussarna som rider handskar grundläggande särskilt lämpliga?
Bussarna som rider handskar basiska är särskilt lämpliga för ryttare som värderar komfort, lätthet och flexibilitet. Din passform och den icke -slipbeläggningen gör dig idealisk för alla som letar efter säker kontroll och en trevlig bärning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.