BUSSE ridhandskar ALLROUND XS svart i korthet:


busse ridhandskar allround - hårda kläder för ridning och stabilt arbete

bussar som rider handskar allround är oerhört hållbara handskar, idealiska för både ridning och för stabilt arbete. De erbjuder tillförlitlig prestanda och hållbarhet, oavsett villkor.

Den behagliga elastiska övre delen av handskarna säkerställer en bekväm passform och rörelsefrihet. Handskarna är utrustade med en vattentät, resistent nitril trim i hela handflatan och fingertopparna, vilket erbjuder bra grepp och ökar hållbarheten.

bussar som rider handskar allround har en elastisk manschett för ytterligare komfort och en bättre passform. Materialet består av 95% polyester och 5% elastan, vilket säkerställer en trevlig passform och hållbarhet.

Översikt:

  • Enormt hållbara handskar för ridning och stabilt arbete
  • Trevligt elastiskt övre material
  • Vattentät, resistent nitrilklippning för gott grepp
  • Elastisk manschett
  • Material: 95% polyester, 5% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 95% polyester, 5% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar ridhandskar allround

faq

Vilka specialegenskaper rider bussarna på handskar runt? Du har ett behagligt elastiskt övre material och en vattentät, resistent nitril trim med gott grepp i hela handflatan och på fingertopparna. De har också en elastisk manschett. Materialet består av 95% polyester och 5% elastan.

för vem är bussarna som rider handskar alla -särskilt lämpliga?
Bussarna som rider handskar är särskilt lämpliga för människor som utför både åktur och utför ladugård och är beroende av Hårt kläder och bekväma handskar. Din robusthet och det trevliga materialet gör dig till ett idealiskt val för vardagligt bruk.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.