BUSSE ridhandskar SUMMER XS grå i korthet:


busse ridhandskar sommar - lätt, elastisk och andningshandskar

bussar som rider handskar sommar är behagligt lätta, superelastiska, andningsbara och extremt stödvänliga ridhandskar. De utvecklades för att erbjuda ryttare en hög komfort och hög funktionalitet under den varma säsongen.

Det nätliknande materialet på baksidan av handen säkerställer perfekt ventilation på varma dagar, medan den fashionabla bi-färgdesignen och de eleganta färgremsorna i synlighetsområdet ger ett snyggt utseende. Handskarna är utrustade i hela handflatan av hållbara, elastiska antislidssyntetiska läder och med gummi nops på förstärkningarna, vilket säkerställer optimalt grepp.

bussar som rider handskar sommar har breddat med kardborrband, vilket möjliggör individuell justering. Materialet i ryggen består av 95% polyester och 5% elastan, medan handflatan på 50% nylon och 50% polyuretan görs. Denna kombination av material säkerställer hållbarhet och komfort.

Översikt:

  • Lätt, superelastisk, andningsbar ridhandskar
  • Perfekt ventilation genom nätliknande material på baksidan av handen
  • Fashionable Bi-Color Design, Elegant Lacquer Strip i det visuella området
  • Palm av slitstark, elastisk antislidssyntetiskt läder med gummi nop
  • Framsteg med kardborrfäste
  • Handbackmaterial: 95% polyester, 5% Elasthan
  • Handytematerial: 50% nylon, 50% polyuretan

Tekniska data:

  • Handbackmaterial: 95% polyester, 5% Elasthan
  • Handytematerial: 50% nylon, 50% polyuretan

leveransomfång:

1x bussar ridhandskar sommar

faq

Vilka speciella egenskaper har bussarna som rider handskar?
Bussarna som rider handskar sommaren är lätta, superelastiska, andningsbara och extremt stödvänliga ridhandskar. De är perfekt ventilerade under varma dagar genom ett nätliknande material på baksidan av handen och har en fashionabla bi-färgdesign. Handskarna är utrustade i hela handflatan med slitstarka, elastiska antislidssyntetiska läder och med gummi nops på förstärkningarna. De har också en breddreglering med kardborrfäste. Materialet i ryggen består av 95% polyester och 5% elastan, handflatan på 50% nylon och 50% polyuretan.

för vem är bussarna som rider handskar sommar särskilt lämpliga?
Bussarna som rider handskar sommaren är särskilt lämpliga för ryttare som letar efter komfort och funktionalitet under den varma säsongen. Tack vare deras andningsaktivitet och dess lätta, elastiska egenskaper är de det perfekta valet för sommarproblem.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.