BUSSE vinterhandskar LARS C_S Silverfure i korthet:


busse vinterhandskar lars - extremt bekväma, värmande fingerhandskar

Busshandskarna Vinterhandskar är extremt bekväma och bekväma fingerhandskar, perfekta för den kalla säsongen. De är gjorda av särskilt mjukt och varmt funktionellt material som hjälper dig att hålla händerna varma och skyddade medan du kan koncentrera dig på det viktigaste: ridning.

Tack vare deras extraordinära elasticitet erbjuder handskarna en mycket bra passform. Dessutom är de utrustade med en omfattande, selektiv silikonbeläggning i handflatorna som säkerställer optimalt grepp och minskar risken för olyckor.

utomhusmaterialet i LARS vinterhandskar består av 92% polyester och 8% Elasthan, medan materialet är tillverkat av 100% silikon. Denna kombination av material säkerställer hållbarhet och komfort.

Översikt:

  • Extremt praktiska och bekväma fingerhandskar av uppvärmningsfunktionellt material
  • Mycket bra passform genom extraordinär elasticitet
  • omfattande, selektiv silikonbeläggning i handflatorna
  • Externt material: 92% polyester, 8% Elasthan
  • Materialförstärkningar: 100% silikon

Tekniska data:

  • Externt material: 92% polyester, 8% Elasthan
  • Materialförstärkningar: 100% silikon

leveransomfång:

1x bussar Vinterhandskar Lars

faq

Vilka speciella egenskaper har bussarna att vinterhandskar har?
Bussarna Vinterhandskar är Lars är extremt bekväma och bekväma fingerhandskar gjorda av uppvärmningsfunktionellt material med mycket bra passform med extraordinär elasticitet. De är utrustade med en omfattande, selektiv silikonbeläggning i handflatorna för optimalt grepp. Det yttre materialet består av 92% polyester och 8% elastan, och materialförstärkningarna består av 100% silikon.

för vem är bussvinterhandskarna Lars särskilt lämpliga?
Lars -bussarna är särskilt lämpliga för ryttare som inte vill göra utan deras ridutflykter även i kallt väder. De erbjuder värme och komfort utan att begränsa rörelsefriheten.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.