BUSSE Ridhandskar BAUMWOLLE C_S svart i korthet:


busse ridhandskar bomull - trevligt att stödja ridhandskar i standardkvalitet

bussar som rider handskar bomull är trevliga att stödja ridhandskar i standardkvalitet. De utvecklades för att erbjuda ryttare en hög komfort och hög funktionalitet.

Handskarna är utrustade med förstärkningar som förbättrar hållet och hjälper till att effektivt kontrollera tyglarna. Dessutom är de försedda med knoppar för ett säkert grepp för att förbättra kontrollen vid ridning.

bussar som rider handskar bomull har en breddreglering på handleden genom ett kardborrfäste. Denna funktion möjliggör individuell justering och säkerställer en bekväm passform. Dessa handskar är tillverkade av 100% bomull och erbjuder naturlig andningsaktivitet som säkerställer ytterligare komfort.

Översikt:

  • Trevligt att stödja ridhandskar i standardkvalitet
  • Förstärkningar för förbättrad håll
  • Knopp för ett säkert handtag
  • Framsteg på handleden genom kardborrfäste
  • Material: 100% bomull

Tekniska data:

  • Material: 100% bomull

leveransomfång:

1x bussar ridhandskar bomull

faq

Vilka specialegenskaper har bussarna som rider handskar bomull?
Bussar som rider handskar bomull är trevliga att stödja ridhandskar i standardkvalitet. De är utrustade med förstärkningar för förbättrad håll och knoppar för ett säkert grepp. De har också en breddreglering på handleden genom ett kardborrfäste. Materialet av 100% bomull säkerställer hållbarhet och komfort genom dess naturliga andningsförmåga.

för vem är bussarna som rider handskar bomull särskilt lämpliga?
Bussarna Riding Gloves Cotton är särskilt lämpliga för ryttare som värderar komfort och enkel hantering. Tack vare deras enkla passform och deras funktionella funktioner är de ett pålitligt val för ryttare på alla nivåer av erfarenhet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.