BUSSE Ridhandskar CLASSIC STRETCH C_S vit i korthet:


Busse Riding Gloves Classic Stretch - Elastiska ridhandskar som sitter som en andra hud

bussar som rider handskar klassiska stretch är behagligt elastiska och mindre beställda ridhandskar som sitter som en andra hud. Dessa handskar kombinerar komfort och funktionalitet i en produkt som var speciellt utvecklad för ryttare.

Handskarna är utrustade med ett syntetiskt läderområde mot halkan på hela handflatan inklusive förstärkning. Denna funktion erbjuder ytterligare håll och förbättrar kontrollen när man kör. Den elastiska baksidan av handen och övergången till handleden säkerställer en bekväm och flexibel passform.

designad för komfort, bussar som rider handskar klassiska stretch är utrustade med en breddreglering på handleden med kardborrfästelement. Dessutom är de speciellt enkla att ta hand om och tvätta maskin -Safe. Materialet består av 50% polyuretan och 50% polyester, vilket gör det hållbart och resistent att bära.

Översikt:

  • Trevlig elastisk och liten råvaruhandskar
  • Anti-halk syntetiskt läder i hela handflatan inklusive förstärkningar
  • Elastisk på baksidan av handen och i övergången till handleden
  • Avancerad reglering på handleden med kardborrfäste
  • Extra vård, tvättmaskin -Safe
  • Material: 50% polyuretan, 50% polyester

Tekniska data:

  • Material: 50% polyuretan, 50% polyester

leveransomfång:

1x bussar ridhandskar klassisk stretch

faq

Vilka specialegenskaper Stretchs Riding Gloves Classic Stretch?
Bussarna Riding Gloves Classic Stretch är behagligt elastiska och mindre användbara ridhandskar som sitter som en andra hud. De är utrustade med ett syntetiskt läderområde med halkfria på hela handflatan inklusive förstärkning och är elastiska på baksidan av handen och i övergången till handleden. Dessutom är de utrustade med en breddreglering på handleden med kardborrfäste och speciellt enkla att ta hand om och tvätta maskin -Safe. Då består materialet av 50% polyuretan och 50% polyester.

för vem är bussarna som rider handskar klassiska sträcka särskilt lämpliga?
Bussarna Riding Gloves Classic Stretch är särskilt lämpliga för ryttare som letar efter en kombination av komfort, flexibilitet och funktionalitet. Tack vare din anpassningsförmåga och din lilla ledande design är du ett utmärkt val för ryttare på alla nivåer av erfarenhet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.