BUSSE-halsband 3D AIR EFFECT PRO Ponny grå i korthet:


BUSSE Halfer 3D Air Effect Pro - Optimal utskrift och ventilation för din häst

busse halvt 3D Air Effect Pro är en dubbel eller delvis Triple Belthalter, som var speciellt utvecklad för din hästs komfort. Den har fast integrerat klädsel av hög funktionell, innovativ 3D Air®-effektmaskmaterial i nack- och näsan bakåt såväl som på kinderna. Dessa högfunktionella kuddar säkerställer bästa tryckfördelning och formstabilitet.

Dessa kuddar är gjorda av tredimensionellt syntetiskt mesh-tyg, som erbjuder utmärkta luftcirkulära och andravägs torra egenskaper. Detta gör det idealiskt för hud-, pälskänsliga och tryckkänsliga hästar på huvudet, särskilt på sommaren på paddocken eller på betesmarken, där värmeuppbyggnad och svett snabbt kan leda till problem under konventionella neopren/pälskuddar. < /p>

Med sina storlek justerbara spännen på båda sidor i nackstorleken och den robusta karabinerkroken på struphuvudet är busse halvt 3D Air Effect pro extremt funktionell och enkel att använda. De silverfärgade inredningarna slutför den högkvalitativa designen för hållaren.

Översikt:

  • två gånger eller delvis lagt Belthalter
  • Fast integrerat klädsel från 3D Air® Effect Mesh Material
  • Bästa tryckfördelning och formstabilitet
  • Utmärkta luftcirkulerande och snabba torkningsegenskaper
  • På båda sidor är storlek justerbar i nackomkretsen
  • larynx med robust karabinerkrok
  • Silverfärgade beslag

Tekniska data:

  • Material: Bältesmaterial med 3D AIR® Effect Mesh Material Klädsel
  • Färg: Silver

leveransomfång:

1x bussar halter 3D Air Effect Pro

faq

Vilka är fördelarna med Busse Halter 3D Air Effect Pro?
Busse Halter 3D Air Effect Pro erbjuder många fördelar. Det har fast integrerat klädsel av 3D Air® Effect Mesh -material som säkerställer bästa tryckfördelning och formstabilitet, samt utmärkta luftcirkulerande och snabba torkningsegenskaper. Med remmarna på båda sidor och den robusta larynxen är grimman också mycket funktionell och hållbar.

för vem är Busse Halter 3D Air Effect Pro särskilt lämplig?
Busse Halter 3D Air Effect Pro är idealisk för hud, päls och tryckkänsliga hästar på huvudet. Denna grimma erbjuder en optimal lösning, särskilt i sommartemperaturer på paddocken eller på betesmarken, där värmeuppbyggnad och svett kan orsaka problem under konventionella neopren/pälskuddar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.